Pevačica MOLI BOGA da joj ispuni želju: Jovana Tipšin ima 45 godina i ovako govori o MAJČINSTVU

Autor:

Zabava

12.04.2022

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tipšin otvorila je dušu.

Pevačica MOLI BOGA da joj ispuni želju: Jovana Tipšin ima 45 godina i ovako govori o MAJČINSTVU

Foto: e-stock/S.Kostić

Jovana Tipšin

Jovana Tipšin (45) želela bi da se ostvari u ulozi majke, a sada je otkrila kako odgovara ljudima koji joj postavljaju pitanje o majčinstvu.

- Kad me neko pita, ja kažem: ''Evo u ponedeljak''. Ima mnogo sučajeva gde sam bila prisutna, bio je jedan čovek iz politike i jedna devojka koja je obolela od kancera, napadao ju je zašto nema decu a ona nije mogla da ima, ubrzo je i preminula - rekla je Jovana za Grand Online.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Jovana Tipšin želi da postane majka

Mnoge žene su se odlučile na opciju da budu samohrane majke, ili su silom prilike u takvoj situaciji. Pevačica ne bi imala ništa protiv, kada dođe vreme.

- Ja mislim da mogu da ih imam, ali ja kad budem spremna i ako Bog da, ja ću biti majka.  Ako bude biće, ako ne, hvala Bogu i na ovome što imam. Dosta je žena koje žele, a ne mogu. Znam za slučaj jednog kolege,ne mogu da kažem ime, koji je bio u manastiru Koporin gde se čitaju molitve ljudima koji ne mogu da imaju decu, sa suprugom, i evo sada imaju dvoje divne dece - otkrila je Tipšin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading