Zvezda Granda potkačila STARIJU KOLEGINICU: Ono što je rekla o Lepoj Lukić će se PREPRIČAVATI

Autor:

Zabava

12.04.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica Zlatić iskreno je govorila o svom emotivnom statusu.

Zvezda Granda potkačila STARIJU KOLEGINICU: Ono što je rekla o Lepoj Lukić će se PREPRIČAVATI

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, ATA Images

Dragica Zlatić (36), Zvezda Granda, kroz šalu je prokomentarisala svoj ljubavni život.

Pevačica je ovom prilikom spomenula i njenu stariju koleginicu Lepu Lukić.

Foto: instagram.com

Dragica Zlatić Zvezda Granda

- Na ljubavnom planu se ništa ne dešava, pauza jedna duže vreme s obzirom na to kako sam zadnji put prošla mislim da će ovaj put biti duže (smeh), ali ja sam navikla na to. Pre ove veze sam bila dve godine sama, videću, ne znam, ako se desi desiće se, kao što mi se i prošli put desilo kao grom iz vedra neba, valjda će i sada. Ako se baš ne desi šta ću, imam mačku pa ću sa njom ostariti kao Lepa Lukić - kroz smeh je rekla Dragica.

Foto: ATA Images

Dragica Zlatić folkerka

- Uvek i u ljubavi kažem šta mislim, pa se posle pet sekundi ujedem za jezik. Joj, ja što volim da istrtljam svašta i da kažem ono što mislim i ono što ne mislim, ali se uzdam u to što ljudi koji me poznaju shvate da ja to tako ne mislim. Baš moj prethodni partner mi je uvek pričao da zna da ne mislim sve ono što sam mu rekla. Dobro je da je ukapirao da ja ne mislim sve što kažem inače bi sigurno mislio da sam poremećena - iskreno je rekla pevačica za "Grandonline" i dodala:

- Kad god sam slušala iskusnije žene i starije od sebe uvek su mi govorile da neke stvari ipak treba zadržati za sebe, ne treba muškarci sve da znaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading