Bekuta je MATORA neka menja ULJE! Đorđu Davidu PREKIPELO, pa ŽESTOKO UDARIO na žiri ''Zvezda Granda'': NEKA BOSANAC POGLEDA ĆERKU!

Autor:

Zabava

11.04.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David žestoko je isprozivao Anu Bekutu i Jelenu Karleušu, a nije ostao dužan ni Draganu Stojkoviću Bosancu koga je udario na ćerku Džidžu.

Bekuta je MATORA neka menja ULJE! Đorđu Davidu PREKIPELO, pa ŽESTOKO UDARIO na žiri ''Zvezda Granda'': NEKA BOSANAC POGLEDA ĆERKU!

Foto: ATA Images

Anastasija Ićurup (21) i Maja Đorđević (23) pojavile su se u lateks trikoima na sceni ''Zvezda Granda'', jedna crnom, a druga crvenom, što se nimalo nije svidelo starijim članovima žirija.

Republika

Foto: printscreen/TVPRVA

Anastasija Ićurup

Prva koja ih je izvređala bila je Ana Bekuta rekavši im "da joj se povraća od njihovog izgleda". Njen stav delili su i Dragan Stojković Bosanac i Snežana Đurišić koji su se složili da su stajlinzi neprikladni za dobro poznatu scenu.

Republika

Foto: printscreen/TVPRVA

Maja Đorđević

Đorđe David koji je ujedno i mentor Maji Đorđević juče je pre snimanja nove emisije ''Zvezde Granda'' žestoko isprozivao koleginicu Anu Bekutu:

Republika

Foto: ATA Images

Đorđe David o žiriju

- Gospođa Bekuta se posvađala sama sa sobom, pokvario joj se menjač. Pošto ima taj poluautomatski, to su neki prvi modeli, davno napravljeni. Nije radila redovno, kad se radi veliki servis, onda mora da se radi i menjanje ulja na menjaču. Pošto Bekuta to nije napravila, pričamo o mašini u glavi, sad  taj menjač mora da popravi, ali inače je sve ok. Dosta nas vozi automatik, ali redovno menjamo ulje. Bekuta je neodgovorna po tom pitanju - rekao je Đorđe na kontu svađa sa Bekutom kojoj je u prošlonedeljnoj emisiji poručio da smrša da bi i ona mogla da obuče lateks kostime.

Republika

Foto: printscreen/TVPRVA

Žiri napao takmičarke

Onda se dotakao i Jelene Karleuše, ali i Džidže, ćerke Dragana Stojkovića Bosanca:

- U pitanju je sukob generacija. Morate da budete svesni činjenice da na estradi postoji nekih pet, šest, sedam devojaka. Edita, Breskvica, Džehverovićeva, Sara JO, Džidža. One furaju priču koja je otvorena, kako kažu matori u žiriju, polugole su. Ove dve zbog kojih je svađa nastala ugledaju se na njih. Zbog estradne zaostalosti smo ostali bez super takmičarke. Džidža je polugola, neka Bosanac prvo vidi šta mu radi ćerka, da bi druge kritikovao u žiriju. Jelena Karleuša je prošle godine u žiri dolazila polugola i niko od ovih nije smeo da joj kaže nijednu jedinu reč - dodao je surovi Đorđe David.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading