Advokat Dušice Grabović izneo NEPOZNATE i FRAPANTNE detalje slučaja ''elitna prostitucija'': DA OTKRIJEMO IME, NAROD BI BIO ŠOKIRAN!

Autor:

Zabava

09.04.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Dušice Grabović o aferi eltine prostitucije.

Advokat Dušice Grabović izneo NEPOZNATE i FRAPANTNE detalje slučaja ''elitna prostitucija'': DA OTKRIJEMO IME, NAROD BI BIO ŠOKIRAN!

Foto: printscreen/pink tv

Zajedno sa pevačicom Dušicom Grabović gost ''Novog jutra'' kod Jovane Jeremić je i njen advokat Nikola Marković koji je progovorio o slučaju pevačice.

- Dušica nije optužena od strane državnih organa,već od strane pojedinih medija. Meta je Fejsbuk platforma. Ovaj snimak i pravno i životno i logično nije apsolutno ništa. Imajući u vidu da se u ovaj snimak modifikovao, to je prva i nesporna činjenica da se radi o snimku koji nije autentičan, dakle neupotrebljiv snimak. Onaj ko je napravio snimak, ali i onaj ko ga je objavio je na neki način u delu. Ukoliko je tačno ono što smo mi privatno otkrili ko je osoba sa snimka, mislim da bi javnost bila prilično iznenađena, a posebno Vaše kolege koja je provocirala celu situaciju - rekao je advokat, a Dušica se nadovezala:

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Advokat Dušica Grabović o slučaju elitne prostitucije

- Ja sam tada bila u romingu, zato sam rekla da me pozovu na neku od mreža. Niko me nije zvao, na moje prijatelje se pozvao da bih ja nastavila razgovor, što je meni bilo sumnjivo.

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

09.04.2022 10:55

Snimak sve kazuje. Ne treba objašnjavati.