TUHEL ISKREN: Pobesneo sam gledajući snimak utakmice!

Autor:

Sport

09.04.2022

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija poraženi su u prvom meču osmine finala Lige šampiona od Real Madrida na svom terenu rezultatom 3:1.

TUHEL ISKREN: Pobesneo sam gledajući snimak utakmice!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Tuhel

Trener Čelsija Tomas Tuhel otkrio je da je gledao snimak duela sa Madriđanima.

Gledao sam meč opet kod kuće usred noći. Sledećeg jutra sam ga gledao opet u trening centru i opet sam pobesneo. U sred noći sam jeo čokoladu i to mi je trebalo da prođem kroz meč. Nije bilo lepo. Imamo sistem kako objašnjavamo stvari kako ih ne bismo zaboravili. Nekad ubrzamo snimak, ali u nekim trenucima sam morao da ustanem i da pauziram i da se šetam po kući. Dobro je gledati snimak jer tada shvataš koja poruka treba da bude - rekao je Tuhel.

Tuhel kaže da klub i dalje veruje Romeluu Lukakuu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Romelu Lukaku

- Da li je radio kako smo svi želeli? Nije, naravno. Ali nije na njemu krivica što smo izgubili dva poslednja meča. I dalje radimo na tome da poboljšamo njegovu igru. Imali smo razlog da potrošimo toliki novac na njega i on je imao razloge da dođe i da završi svoje poglavlje u Čelsiju. To poglavlje i dalje traje. Napadač može veoma brzo da ispiše drugačiju priču.

Čelsi u subotu od 16.00 igra protiv Sautemptona i imaće imperativ pobede kako ne bi doveo u pitanje plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading