Ispovest Dušice Grabović koja otkriva sve o AFERI ELITNE PROSTITUCIJE u koju je upletena!

Autor:

Zabava

09.04.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Grabović progovorila je o aferi elitne prostitucije u koju je umešana.

Ispovest Dušice Grabović koja otkriva sve o AFERI ELITNE PROSTITUCIJE u koju je upletena!

Foto: printscreen/pinktv

Pevačica Dušica Grabović jedna je od onih koji se nalaze u epicentru skandala elitne prostitucije, a kako se navodi bila je jedna od glavnih koja je podvodila devojke od kojih je uzimala procenat nakon završenog posla.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Dušica Grabović kod Jovane Jeremić

Ona nije želela da se oglašava na ovu temu, te je na svom Instagram profilu obavestila javnost da će od sada u njeno ime govoriti advokat, a da će ona u emisiji kod Jovane Jeremić reći sve što ima na ovu temu. Kako je rekla tako je i učinila, te je ovog jutra gost u Novom jutru, gde je progovorila o ovoj aferi.

- Prva laž koja je izašla o meni jeste da sam izgubila posao jer sam sa kolegom uvaćena u njivi. Prvo zbog toga niko ne gubi posao, meni je sve ovo bilo smešno i do sada nikoga nisam tužila, da moj otac ne bi umro, još se nije ohladio, mislim da bi opet umro da sve ovo vidi. Ovo je moje prvo gostovanje nakon smrti mog oca.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Dušica Grabović kod Jovane Jeremić o prostituciji

Kako je rekla da je njen otac živ ponovo bi umro, te da ona poslednjih 10 godina ne živi u Srbiji i da ne zna čiji je interes da nju upliće u ovakve afere. Potom je progovorila o poznanstvu sa uhapšenim Dušanom Banjcem.

- Pre 5 ili 6 godina smo se upoznali u jednom lokalu, bio je sa Kajom. Pogađao mi je tezge u Hrvatskoj, na taj način sam bila povezana sa Duškom Banjcem. Nismo se čuli 3 godine, samo me mediji linčuju. Ljuban Kovačević me kontaktirao i rekao ''Dušice ti moraš ovo da sprečiš!''. Borim se protiv širenja laži koje kruže medijima. Ne bih to nazvala ''elitna prostitucija'', ne znam šta je tu elitno? Ja sam ovde samo kad treba pesmu da snimim i da gostujem nedge, borila sam se za australijsko državljanstvo i kanadsku vizu. Ja da znam ko se bavi prostitucijom, ja bih rekla, ali ne znam.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Dušica Grabović o audio-snimku

Jovana Jeremić je potom uživo u emisiji pustila audio-snimak na kom se čuje razgovor Dušice i Nikole iz Švajcarske, koji traži devojke za žurku.

- Mene je taj Nikola zvao odavno, ja ne brišem poruke, kod mene možete naći sve u poslednjih 5 godina. Ne sećam se kad me je zvao, bio je prošle godine, sećam se tog razgovora. Ja sam u priči, pevam da, ja vodim svoje drugarice na žurke. To sam razumela kao poziv za pevanje. U Majamiju sam pevala 6 sati bez da sam popila vodu, ali sam zaradila veliku sumu i pomogla svojoj porodici.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading