MONSTRUOZNI detalji elitne prostitucije: Simonida Milojković otkrila kako se klijenti IŽIVLJAVAJU nad devojkama, među njima i poznate voditeljke - BIVAJU UNAKAŽENE!

Autor:

Zabava

08.04.2022

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simonida Milojković progovorila je o prostituciji na javnoj sceni, kao i o poznatim damama i svemu onome što devojke trpe od svojih klijenata, ali i muškarcima koji se bave prostitucijom.

MONSTRUOZNI detalji elitne prostitucije: Simonida Milojković otkrila kako se klijenti IŽIVLJAVAJU nad devojkama, među njima i poznate voditeljke - BIVAJU UNAKAŽENE!

Foto: ATA Images, Pixabay.com

Tema prostitucije oduvek je aktivna tema u javnosti. Nekada se smatralo da žene koje se bave ovim ''poslom'' jesu one koje se nalaze na najnižoj društvenoj lestvici, siromašne, iz razorenih porodica i one koje su doživele određene traume, te su u eksploatisanju svog tela videle neki način bega od svega, kao i način da zarade kako bi finasijski bile nezavisne i sposobne da se odvoje od devijantne sredine u kojoj su bitisale. 

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

Sve veći broj devojaka se bavi prostitucijom

Međutim, svedoci smo rapidne ekspanzije nečega što se naziva ''elitna prostitucija'' - prodavanje tela biznismenima, moćnicima iz raznih sfera javnog života i generalno muškarcima sa ''dubokim'' džepom koji su za noć spremni da daju vrtoglave sume novca ili odvedu devojku na luksuzno putovanje u zamenu za se*sualne usluge.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Elitna prostitucija sve zastupljenija

Smatralo se da je takva vrsta prostitucije zakulisna, što zbog zaštite muškaraca koji su korisnici usluga, što zbog devojaka. Međutim, kako godine odmiču i priča o samoj prostituciji, postaje jasno da se u ovaj način zarade novca ne upuštaju samo devojke koje potiču iz razorenih porodica, sa traumama ili one koje beže od bede i sirotinje, već je sve više onih koje nemaju ni finansijske, ni porodične probleme, kao i onih koje su fakultetski obrazovane, one koje svakodnevno viđamo po televiziji, poznate javne ličnosti, voditeljke, pevačice i sve one za koje nikada ne biste pomislili da su deo podzemlja. 

Republika

Foto: ATA Images

Simonida Milojković o prostituciji

Mi smo pozvali nekadašnju novinarku i spisateljicu Simonidu Milojković koja se godinama unazad bavi temom prostitucije i koja je svojom knjigom ''Grabljivica'' podigla prašinu u javnosti, te neretko govori o devojkama koje su u kandžama prostitucije i prepričava njihova jeziva iskustva. Ona je za naš portal otkrila da je istina da je sve više pevačica i voditeljki koje prodaju svoje telo za novac, ali se osvrnula i na sve ono kroz šta devojke prolaze, kao i na mušku prostituciju o kojoj se retko govori.

- Ja zaista molim devojke da pre nego što krenu da se bave, ne mogu da kažem zanimanjem, jer je to prekšajno delo, dakle, pre nego što krenu u taj kriminal pročitaju ''Grabljivicu'' jer je to ispljunuta ispovest, autentična ispovest prave prostitutke koja je  osetila svu golgotu i sva poniženja tog posla. Bojim se da danas postoji popularizacija prostitucije. Dok sam ja istraživala ''Grabljivicu'' i po Beogradu i po Nemačkoj u legalnim javnim kućama, to su radile mučene žene, žene koje su žrtve porodičnog nasilja, velikog siromaštva, poremećnih porodičnih odnosa, čak i žrtve incesta... One su sve bežale u to tražeći spas, lažni spas, ali njima je to tako delovalo. Danas primećujem da se prostitucijom bave žene koje to ne moraju, bave se javne ličnosti, pevačice, glumice, voditeljke.. Zašto? Ne zato što nemaju da jedu, one se time bave da bi kupile Lui Viton torbu, da bi kupile dobar automobil, otišle na skupo letovanje, da nama, siromašnom narodu preko društvenih mreža pokazuju fotografije tog luksuza gde retko ko od nas može da ode i na najeftinije more. Jedina razlika između prostitucije nekada i prostitucije danas jeste što se sada to zaista radi samo iz besa i iz hira.

Republika

Foto: ATA Images

Simonida Milojković o svemu što devojke preživljavaju

Po njima uriniraju, završavaju unakažene

Simonida ne krije da je užasnuta činjenicom da je prostitucija postala toliko masovna i normalna, te nam otkriva šta sve devojke preživljavaju i doživljavaju od klijenata.

- Devojke od svog tela prave robu i trpe strašna ponižavanja i iživljavanja tih klijenata. Jer čovek koji plati prostitutku on ne vodi sa njom na normalan način ljubav, on je nju platio kao stvar i iživljava se nad njom najstrašnije. One dobijaju batine, po njima se urinira, vrši se nužda, to je toliko jezivo da ljudski normalan um ne može da shvati da neko pristaje da to radi. Ja se bojim da one u to ulaze naivno, da zaista očekuju da će sa nekim mladim i lepim dečkom voditi ljubav, ali to se nažalost ne dešava, one najčešće budu i unakažene. Imam prijateljicu koja je lekar, ginekolog u Ginekološkoj klinici ''Narodni front'' koja mi kaže da petkom i subotom kada su žurke, iz skupih automobila izbace samo unakažene devojke, koje posle jedva oporave. Ne znam kako je prostitucija postala toliko masovna, to je jedna strašna stvar, a mislim da je problem u neobaveštenosti. Kada devojke odu na tu jahtu kojom se hvale, tamo ih drogiraju, opijaju, tu ne bude samo jedan klijent, već se svi izređaju, pa one polumrtve izlaze odatle, nema tu ničeg elitnog. Reč elitno i prostitucija ne smeju stajati u istoj rečenici.

Republika

Foto: ATA Images

Simonida Milojković o devojkama u prostituciji

Navučene na drogu i ucenjene

S obzirom na to da se već na samom početku bavljenja prostitucijom devojke susreću sa najstrašnijim stvarima, zanimalo nas je da li iz ''posla'' ne izlaze jer ne žele ili se plaše onih za koje rade.

- Postaju navučene na skupu drogu, na kokain i ni jednim normalnim poslom ne možete da se bavite da biste se drogirali kokainom, to je jedno, a druga stvar, one bivaju ucenjivane, ti njihovi strašno ponižavajući odnosi se snimaju, takve devojke su spremne na sve samo da taj snimak ne ispliva u javnost. Takođe, njima se osladi taj uslovno rečeno lak novac, koji nije nimalo lak, to je najteže zarađen novac. One su toliko degradiane kao ličnosti, postavljene na stub srama... Ni ne mogu da se zaposle negde jer će se kad tad saznati čime su se bavile, ne mogu da nađu normalnog dečka, da se udaju, stalno postoji taj strah da će ih makro ucenjivati snimcima Tanka je linija između onoga gde prestaje dobrovoljna prostitucija i gde počinje trgovina ljudima. Vi kada imate nekoga šaci, vi trgujete njime.

Republika

Foto: youtube.com

Simonida Milojković o poznatima u prostituciji

Poznate voditeljke i pevačice u prostituciji

Često se spekuliše da pored takozvanih starleta, postoji veliki broj poznatih javnih ličnosti poput pevačica, voditeljki i glumica koje se bave elitnom prostitucijom, a Simonida Milojković nam potrvđuje te navode i otkriva da one za noć uzimaju na hiljade evra, ali i da u tim slučajevima klijenti bivaju obmanuti.

- Javne ličnosti poput voditeljki, pevačice i poneke glumice se bave prostitucijom takođe da bi stekle novac, brendirane stvari, skupe automobile i luksuzna putovanja, sve je to materijalistički sistem razmišljanja. Te žene imaju veoma visoke cene, po nekoliko hiljada evra. Često se postavlja pitanje: ''Zašto klijent toliko plaća za damu sa javne scene?'' Zato što je obmanut, njega makro laže da se ona nikada nije bavila prostitucijom, ali da će zbog nekih problema učiniti samo taj put, zbog toga se one toliko plaćaju.

Republika

Foto: instagram.com/simonida.milojkovic

Simonida Milojković o muškarcima u prostituciji

Muškarci sa javne scene su deo prostitucije, cena zavisi od popularnosti

Iako se za pojam prostitucije vezuju samo žene, sve više je saznanja da je veliki broj i muškaraca, posebno sa javne scene koji su deo prostitucije, ali kako Simonida kaže to je primer diskriminacije žena u odnosu na muškarce.

- Postoji jedna velika diskriminacija žena u odnosu na muškarce. Muške prostitutke čine 40 odsto, a ženske 60 odsto. Mnogo ih je na javnoj sceni, dele se u dve grupe. Jednu čine homoseksualci i biseksualci, a drugu grupu čine žigovi, oni spavaju sa ženama. Za njih se manje zna jer su njihovi klijenti diskretniji, jer ni jedan oženjeni biznismen koji ima decu ne želi da se zna da angažuje mušku prostitutku, dok se sa druge strane mušakrci koji plaćaju žene time hvale. I njihova cena zavisi od popularnosti, oni koji se pojavljuju u medijima imaju višu cenu od onih koji se bave uličnom prostitucijom - otkriva nam spisateljica, koja se potom osvrnula na još jedan problem:

Republika

Foto: Profimedia

Muškarci u prostituciji

- Prostitucija je prekršajno delo, uglavnom se dobija novčana kazna izmedju 50 hiljada i 150 hiljada dinara i do 30 dana zatvora, a potpuno isto prekršajni zakon tretira i korisnika usluge, koji se nikada nigde ne pominju. To su sve uticajni ljudi, političari, vlasnici krupnog kapitala, moćni ljudi, da li onda te prostitutke bivaju koleteralna šteta i bivaju pohapšene na tim orgijama, a sve se to radi zarad toga da bi ti moćnici bili snimani tokom tog čina i kasnije ucenjivani?! Ovaj svet prilično počiva na ucenama.

Republika

Foto: ATA Images

Simonida Milojković o legalizaciji prostitucije

Legalizacija - pobeda dekadencije i nemorala

Simonida nikada nije krila da je protiv legalizacije prostitucije, a kako kaže veoma joj smeta činjenica da se to predlaže i da se o tome raspravlja.

- Kada čujem ideju o legalizaciji prostitucije naježim se, jer je onda to velika pobeda dekadencije, perverzije i nemorala nad moralom i nad jednom čestitom, poštenom, tradicionalnom Srbijom. Ukoliko vi nešto legalizujete i ukoliko je to zakonom dozvoljeno, vremenom će to postati i legitnimno, ukoliko ne postoji sankcija i društvena osuda, bojim se da će veliki broj devojaka i mladića pohrliti da se bavi tim zanimanjem. Ne možemo legalizovati sve što je masovno, onda je to pobeda zla nad dobrim. Dekadentna ponašanja ne treba legalizovati, već treba pooštriti kaznenu politiku, da prostitucija postane krivično delo, to je jedino rešenje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nika

08.04.2022 20:55

Zena je sve lepo objasnila. Bravo.

Odgovori 55 2
Mira

08.04.2022 21:37

Bravo! Nikako ne legalizovati prostituciju! Taj korak će povući za sobom mnogo loših stvari u društvu.

Odgovori 47 6