MMA BORAC IZ CRNE GORE ŽELI DA IZNABADA JOVANU JEREMIĆ: Voditeljka ZATEČENA siledžijom BRUTALNO odgovorila - "Sram te bilo slabiću, dođi, čekam te!" (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.04.2022

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je ostala šokirana kad je u jednom emisiji MMA borac iz Crne Gore javno priznao da želi da je iznabada!

MMA BORAC IZ CRNE GORE ŽELI DA IZNABADA JOVANU JEREMIĆ: Voditeljka ZATEČENA siledžijom BRUTALNO odgovorila - "Sram te bilo slabiću, dođi, čekam te!" (VIDEO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Vaso Bakočević, MMA borac iz Crne Gore, u jednoj emisiji je rekao da bi voditeljku jutarnjeg programa na Pinku Jovanu Jeremić najradije iznabadao i šokirao javnost izjavom!

Naime, Crnogorac je gostovao u jednoj emisiji,te je dobio pitanje koju bi osobu iz javnog života u Srbiji najradije iznabadao, ali onako sa uličnim stilom, na šta je on ko iz topa odgovorio odgovorio:

Republika

Foto: youtube

Vaso Bakočević

 

"Dobro pitanje. Jovanu Jeremić. Jako je iritantna", ona i ja i to ne u krevetu, rekao je on, a Jovana mu je odmah odgovorila:

"Dođi junačino! Čekam te. Ja tvoje siledžijske metode ne poznajem, ali ću te verbalno nokautirati u 3 sekunde. Crnogorac koji u Hrvatskoj očajno mrzi Jovanu Jeremic. Hej, sram te bilo! Ja imam mnogo prijatelja i u Crnoj Gori i u Hrvatskoj, sram te bilo! Kakav si ti MMA borac, gde ti je kodeks časti da braniš slabijeg od sebe, a posebno zenu? Kome ćeš ti posle ove izjave biti suprug, brat i drug? Slabiću! Slabiću! Slabiću! Ovo je poziv na fizički napad na ženu od 52 kg. srećom, umem da se branim! Tek planiram da iritiram takve mišićave slabiće!", rekla je Jovana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Rosini

07.04.2022 08:30

Iznabadaj je molim te u tu veliku glavudžu sa velikom jezičinom, da izgleda kao da su je ose izujedale. Rekao sam ja naći će se neko....!

Ilija zivotic

07.04.2022 08:47

Tu sam ljubavi moja...