PROCURILE FOTKE SA TAJNOG VENČANJA Kortni i Trevisa BEZ DOZVOLE: Kardašijanku u OVAKVOM izdanju niste videli, otkriveni svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kortni Kardašijan podelila je fotografije sa tajnog venčanja!

PROCURILE FOTKE SA TAJNOG VENČANJA Kortni i Trevisa BEZ DOZVOLE: Kardašijanku u OVAKVOM izdanju niste videli, otkriveni svi detalji! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Kortni Kardašijan na Instagram profilu ne prestaje da šokira, a naročito kada je uplovila u romansu sa Trevisom Barkerom. Kortni na Instagram profilu redovno objavljuje fotografije sa svojim novim izabranikom, a sada je napravila opštu frku setom fotografija. 

 

 

Naime, na njenom zvaničnom profilu pojavile su se fotografije koje javnost do sada nije imala prilike da vide. Nakon vesti da se tajno udala za Travisa, sada su se pojavile fotografije sa venčanje, kako kaže, koje je pronašla u telefonu. 

 

 

- Ove fotografije sam našla u telefonu. Jednom davno u dalekoj, dalekoj zemlji (Las Vegas) u 2 sata ujutro, nakon epske noći i malo tekile, kraljica i njen zgodni kralj odvažili su se na jedinu otvorenu kapelu sa Elvisom i venčali se (bez dozvole ). Vežbom do savršenstva - napisala je Kortni.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading