OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Jedna od najvećih fudbalskih relikvija na internet aukciji - ovo bi svako voleo da POSEDUJE, ali retko ko MOŽE!

Autor:

Sport

06.04.2022

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko prvenstvo u Meksiku 1986. godine bilo je stecište jedne od najvažnijih mečeva u istoriji fudbalske igre.

OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Jedna od najvećih fudbalskih relikvija na internet aukciji - ovo bi svako voleo da POSEDUJE, ali retko ko MOŽE!

Foto: Tanjug/AP

Dijego Armando Maradona

U četvrtfinalu svetske smotre fudbala sastale su se 22. juna 1986. godine u Meksiko Sitiju reprezentacije Engleske i Argentine i to samo četiri godine nakon Foklandskog rata.

Zahvaljujući fantastičnom Dijegu Armandu Maradoni, Argentinci su meč rešili u svoju korist rezultatom 2:1, a meč je ostao upamćen po "Božijoj ruci" kojom je jedan od najvećih fudbalera u istoriji ove igre zatresao mrežu Pitera Šiltona, a i drugi Maradonin pogodak je pravo fudbalsko remek delo.

 

 

Nakon više od 35 godina, dres Argentine sa "brojem 10" koji je nosio Maradona naćiće se na internet aukciji koja će trajati od 20. aprila do 4. maja.

 

 

Kako se saznaje početna cena na aukciji biće četiri miliona funti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading