NIKOLA RAĐEN DIVLJAO U GEJ KLUBU?! Uhvaćen sa našom POZNATOM PEVAČICOM u ŽESTOKOM FLERTU! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen uhvaćen svojevremeno sa našom poznatom pevačicom.

NIKOLA RAĐEN DIVLJAO U GEJ KLUBU?! Uhvaćen sa našom POZNATOM PEVAČICOM u ŽESTOKOM FLERTU! (FOTO)

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

 Popularna pevačica i ćerka folk zvezde Vesne Zmijanac Nikolija Jovanović tvrdila je svojevremeno da ne poznaje lično vaterpolistu Nikolu Rađena kada su mediji pisali da su viđeni u jednom gej klubu, ali jednog vikenda 2013. ispostavilo se da to baš i nije istina, te je pukla bruka.

Naime, kako se saznaje, sportista i ćerka Vesne Zmijanac sreli su se u jednom gej klubu, gde su se srdačno pozdravili i popričali i tako podgrejali spekulacije o njihovom navodnom tajnom viđanju tada, a on je bio taj koji je pokrenuo priču. kako je tvrdio izvor tada.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović

 

- Nikolija je bila sa svojim društvom, a Nikola je došao sa svojim, da bi u jednom momentu video Jovanovićevu i prišao je bez razmišljanja da se pozdravi. Poljubili su se u obraz i nekoliko minuta su pričali, a o čemu, znaju samo oni. Njih dvoje se nisu videli ni čuli od momenta kada su mediji objavili da su se njih dvoje ljubili u jednom gej klubu. Tada je nastao problem i u Rađenovom braku, pa su Nikolija i on rešili da se ne čuju neko vreme- piše Espreso.

Nikola je taj koji je načinio prvi korak i prvi prišao nije Nikoliji pa započeo konverzaciju, ona se njemu svakako ne bi javila, da on nije započeo, kako ne bi opet podgrevala priče - priča je tada dobro obavešteni izvor sa lica mesta.

Podsećanja radi u to vreme su se pevačica i vaterpolista nekoliko meseci pre toga grlili i ljubili naočigled svih koji su se našli u klubu, da bi kasnije to demantovali, pa je Jovanovićeva rekla da muža Ane Kokić čak i ne poznaje, a ispalo je suprotno.

- Čim se pojavim u nekom beogradskom klubu gde su i druge poznate ličnosti, odmah me okrive i postajem žrtva bez razloga. Ovo nije prvi put. Isto je bilo i za Milana Stankovića i Radmilu Manojlović! Ne znam šta da radim? Da li da se smejem ovakvim stvarima? Milana Stankovića poznajem, a ovoga i ne poznajem - izjavila je tada ćerka Vesne Zmijanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading