ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI PROŠLOSTI BILJANE SEČIVANOVIĆ: Pevačica RASTURILA još JEDAN BRAK NA ESTRADI, SUPRUGA sve IZNELA U JAVNOST!

Autor:

Zabava

05.04.2022

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Biljana Sečivanović raturila još jedan brak!

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI PROŠLOSTI BILJANE SEČIVANOVIĆ: Pevačica RASTURILA još JEDAN BRAK NA ESTRADI, SUPRUGA sve IZNELA U JAVNOST!

Foto: Promo foto

Promo foto

Pevačica Biljana Sečivanović poslednjih dana je u epicentru zbivanja zbog veze koju je započela sa oženjenim čovekom, sa kojim je danas u braku. Priču o Aleksandru i Biljani odjeknula je u medijima  posredstvom njegove bivše supruge, koja od pevačicinog muža potražuje polovinu kuće, koju je, kako tvrdi, stekla s njim u braku, a u koju se posle nje uselila Sečivanovićka koja je nije marila isto.

– Tužila sam bivšeg supruga za podelu bračne imovine. Tražim svoj deo koji mi po zakonu i pripada. Sve smo zajedno stekli tokom 27 godina zajedničkog života. Teško sam podnela sve to što mi se desilo i samu činjenicu da mi se porodica rasturila zbog Biljane. Ona će takođe da bude na sudu. U medijima sam videla da je rekla kako je plac već bio kupljen, a kuća sagrađena i da kad je ona došla nije imala nijednu zamerku – rekla je Danijela za Kurir.

Pevačica Biljana Sečivanović danas je u svojstvu svedoka trebalo da se pojavi u Palati Pravde, ali je zbog nepredviđenih problema suđenje odloženo.

Foto: Republika.rs

Biljana Sečivanović

 

– U dogovoru sa mojim advokatom Milisavom Jovanovskim se obraćam u vezi sa suđenjem koje je trebalo danas da se održi; Zbog bolesti sudije, suđenje a tako i moje svedočenje je odloženo za oktobar. Mogu samo reći da su izjave potpuna besmislica i laž što ćemo na sudu i dokazati. Razlog zbog koga je izbacila optužbe u medije je samo njoj poznat. Posle moga iskaza na sudu dobićete detaljnije informacije. Unapred hvala na razumevanju – rekla je ona u izjavi za medije.

Podsetimo, ovo nije jedni brak koji je folkerka Biljana Sečivanović rasturila. Brak je rasturila još jednom čoveku, bratu Sekinog supruga Veljka Piljikića.

Naime, 2011. godine, pre nego što je upoznala Aleksandra, govorilo se da je pevačica Biljana Sečivanović u vezi sa Rolandom Piljikićem, rođenim bratom supruga Seke Aleksić.

Tada se tvrdilo da je Piljikić u braku sa izvesnom Snežanom već deset godina, da žive u Cirihu i da imaju ćerku.

Iako je pevačica u početku skrivala vezu s Rolandom, ubrzo je počela da se pojavljuje s njim u javnosti, ali nikada nije potvrdila da je ona uzrok njegovog razvoda.

S druge strane, Snežana, Rolandova zakonita supruga, tada se za list „Alo“, oglasila povodom afere njenog muža i pevačice:

Foto: Republika.rs

Biljana Sečivanović

 

– Roland i ja smo se rastali i predali zahtev za razvod u sudu. Biljana Sečivanović je na neki način razlog naše rastave, mada i ne mora da znači. Kada se ljudi rastanu, razlozi su brojni. On je bio moj muž, oni su započeli vezu i to je to. Imamo jedno dete, a u braku smo bili 10 punih godina. Živeli smo u blizini Ciriha, potom sam se ja vratila u kraj u kome sam odrasla, u drugom delu Švajcarske. Napustila sam zajednički dom sa detetom. Još uvek smo u braku, a Biljana je bila u vezi sa mojim suprugom i pre nego što sam ja napustila naš dom. Više mi nije teško da pričam o tome. Oni su sad bili u Beogradu, mogli ste i da ih sretnete – ispričala je tada Piljikićeva supruga.

Seka Aleksić nikada nije želela da govori o vezi suprugovog brata i Biljane Sečivanović, a kako se tada šuškalo, nije je ni odobravala, prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading