OPROSTITE MI ŠTO PLAČEM, NE ZNAM ŠTA DRUGO DA RADIM: Legendarni Duci Simonović skrhan bolom zbog smrti velikog prijatelja!

Autor:

Sport

05.04.2022

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška javnost u regionu, ali i u čitavoj Evropi tuguje.

OPROSTITE MI ŠTO PLAČEM, NE ZNAM ŠTA DRUGO DA RADIM: Legendarni Duci Simonović skrhan bolom zbog smrti velikog prijatelja!

Foto: Starsport

Petar Skansi

Legendarni Petar Skansi, nekadašnji košarkaš tadašnje Jugoplastike, reprezentativac Jugoslavije, ali i istaknuti košarkaški stručnjak, sišao je sa životne scene u 79- godini života.

Smrt velikog košarkaškog rivala, ali prevashodno velikog prijatelja izuzetno je pogodila i legendarnog igrača Crvene zvezde, Ljubodraga Ducija Simonovića. Tim povodom, Duci je u suzama govorio o velikom prijatelju:

- Puno sam ga voleo. Bio mi je kao stariji brat. Bili smo više od saigrača. Da, bio mi je brat. Ne mogu verovati, koliko je moje braće iz Ljubljane već otišlo.... Ćosa, o Rajkoviću da ne govorim. Sad Pero. Oprostite mi što plačem, ne znam šta drugo da radim - jecao je Simonović.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Ljubodrag Duci Simonović

 

Prisetila se legenda crveno-belih i perioda kada su njih dvojica provodili vreme na terenu, igrajući zajedno u dresu reprezentacije Jugoslavije, ili kao protivnici u opremi klupskih boja:

- Imao je posebnu centarsku tehniku. Bio je pametan igrač, predviđao je gde će se lopta odbiti. Imate igrača koji misle samo na sebe, na svoje brojke, Pero je bio totalno drugačiji. Njemu je važan bio samo tim. Protiv Amerikanaca u ključnoj utakmici za zlato je odigrao utakmicu života. Bio je nezamenjivi dio Jugoplastike i reprezentacije. Obožavao sam da igram i s njim i protiv njega. Toliko mi je žao - dodao je legendarni Duci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading