TAJNA KOJA JE KONAČNO OBELODANJENA: Leontina donela ODLUKU koja je otišla U POGREŠNOM PRAVCU, njenu želju je ispunio OVAJ MUŠKARAC1 (FOTO)

Autor:

Zabava

05.04.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leontina Vukomanović je autor brojnih balada koje su hitovi na našim prostorima, a jedna se posebno izdvaja.

TAJNA KOJA JE KONAČNO OBELODANJENA: Leontina donela ODLUKU koja je otišla U POGREŠNOM PRAVCU, njenu želju je ispunio OVAJ MUŠKARAC1 (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Youtube printscreen

Niko do sada nije znao da je Leontina autor balade "Anđeo" koju je svojevremeno otpevao Boris Režak i da je ta pesma bila posvećena Bošku Jakovljeviću. 

Poznati voditelj se nikada nije bavio muzikom, iako je ona želela da ga probije kao pevača, te je njena odluka bila da je on peva, ali je otišla u ruke drugom pevaču koji je briljirao sa ovim hitom.

Republika

Foto: instagram.com/brbos1

Boško Jakovljević

- Ovu pesmu sam komponovala davne 1999. godine i bila je komponovana za jednog mladića tada. Tačnije, Boška Jakovljevića! Terala sam ga da peva, ali nisam uspela. Takva je bila sudbina ove pesme - ispričala je tada Leontina, prenosi Glossy.

Ona ističe da je tu baladu doživljavala vrlo lično iz više razloga.

- Držala sam je kao nešto svoje lično. Mi smo proveli neke divne trenutke te 1999. godine. To je bila jako turbulentna godina. Neko vreme se krio kod mene u stanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading