NAKON RASKIDA VERIDBE POZNATE VODITELJKE KOJE ODJEKNULO KAO BOMBA: Slađana Tomašević otkrila detalje KOJE SU SVI ŽELELI DA ČUJU, evo šta je krila do sada!

Autor:

Zabava

05.04.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Tomašević otkrila detalje privatnog života!

NAKON RASKIDA VERIDBE POZNATE VODITELJKE KOJE ODJEKNULO KAO BOMBA: Slađana Tomašević otkrila detalje KOJE SU SVI ŽELELI DA ČUJU, evo šta je krila do sada!

Foto: youtube.com/printscreen

Popularna voditeljka "Beogradske hronike" Slađana Tomašević mami uzdahe muškaraca već godinama, ali se na njih ne obazire jer je zauzeta.

Slađa je sada, nekoliko godina posle raskida veridbe i veze od pet godina, srećno zaljubljena, a govorila je i tome kako i dalje teži da napreduje.

Popularna voditeljka je i otkrila koja je tajna svog izgleda, a progovorila je i o udvaračima:

Republika

Foto: youtube.com

Slađana Tomašević

– Tajne nema - to sam ja. Ako je to mišljenje većine - hvala!, što se udvarača tiče, sve je pitanje vašeg odnosa i stava. Uvek morate da date signal ili “dozvolu”. Muškaci su i dalje džentlmeni i niko ne prelazi granicu dobrog ukusa. Bar je to moje iskustvo. Stvarno, mislim da je sve to do nas žena, pa se osvrnula na osobu koja je trenutno u njenom životu i da li joj je ukrao srce:

– Postoji neko, ali nije ga “ukrao”, sama sam ga dala i to “na dlanu”, a evo šta je rekla da li joj je pandemija virusa bila reper da postavi sebi novi cilj

– Naravno, kao i svima. Kao da mi je neko “oduzeo” onaj moj uobičajeni, uglavnom veseli život i dodelio ulogu u filmu čija mi se radnja apsolutno ne dopada, ali kao večiti optimista, verovala sam i verujem - da i sve što je loše mora da prođe. U ovu godinu sam ušla sa ciljem, videćemo da li će uspeti, 

– Ne umem da definišem taj osećaj. Ne mogu da kažem da je to trema, ali to je neki neobičan osećaj, koji uglavnom mogu da razumeju oni koji se bave ovim poslom. Kada čujete špicu i upali se ona crvena lampica na kameri, sve dok taj neobjašnjiv osećaj postoji i deluje, radiću ovaj posao, zaključila je Slađana, a piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boki

06.04.2022 05:31

Ova je precvetala i ceć oksidirala.