Jelena Krunić RASKRINKALA afere poznatih! Znam koje devojke rade za PARE, brojne VODITELJKE su deo PROSTITUCIJE!

Autor:

Zabava

04.04.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić raskrinkala afere poznatih koje se bave prostitucijom.

Jelena Krunić RASKRINKALA afere poznatih! Znam koje devojke rade za PARE, brojne VODITELJKE su deo PROSTITUCIJE!

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Nekadašnja rijaliti-učesnica Jelena Krunić priznaje da je i sama da je često bivala umešana u afere o prostituciji, te otkrila neke detalje u koje tvrdi da je upućena kada su osumnjičene devojke u pitanju.

- Pored pevačica i starleta, veze s prostitucijom imaju i brojne voditeljke, ali kod nas kao da je to neka javna tajna. Lično znam jednu devojku koja je dugo radila kao voditeljka jednog rijaliti-programa, neću da kažem, naravno, ko je u pitanju i na kojoj televiziji, ali to krije ko zmija noge. Nikad je niko za to nije optužio iako su mnoge stvari jasno ukazivale na to da se bavi najstarijim zanatom. Mene su milion puta mešali u te afere, a čista sam kao suza - ističe Krunićka i dalje navodi:

Republika

Foto: RTV Pink

Jelena Krunić o prostituciji

- Verujte da u ovom trenutku znam šest-sedam devojaka koje se time bave, a kriju. Bliske su s klanom Velje Nevolje i Marka Miljkovića, ali ne bih se mešala u to. Drugo, vidim da se pišu neke nenormalno visoke sume, ali to nije istina. Te devojke rade za mnogo manje novca, kakvih crnih 3.000 evra! To je malo plaćeno, te sume dobiju, eventualno, ako im neko da u vrednosti garderobe, tašni, cipela i slično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jana

05.04.2022 05:48

Tužna li si Srbijo.