Poznata pevačica SMESTILA Banjcu hapšenje? Godinama uvlačila devojke u ELITNU PROSTITUCIJU, cilj joj je da postane MADAM!

Autor:

Zabava

04.04.2022

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata srpska pevačica deo elitne prostitucije, smestila Dušku Banjcu hapšenje.

Poznata pevačica SMESTILA Banjcu hapšenje? Godinama uvlačila devojke u ELITNU PROSTITUCIJU, cilj joj je da postane MADAM!

Foto: printscreen/instagram.com/dulebanjac

Duško Banjac kum i menadžer pevačice Kaje Ostojić uhapšen je u velikoj akciji policije protiv prostitucije, a označen je kao jedan od makroa. Međutim, kako se navodi njemu je hapšenje smestila pevačica koja je radila za njega, a cilj joj je bio da postane glavni makro, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Uhapšen menadžer Kaje Ostojić

- U pitanju je estradna zvezda koja je i te kako poznata u javnosti. Štaviše, bila je i u rijalitiju, a nekada je radila u državnoj firmi. Ona je dugo sarađivala s Banjcem, a kada se povezala s klijentima i devojkama, rešila je da ga skloni kako bi ona vladala. Pojedine devojke je vrbovala, krala mu je brojeve važnih klijenata i iza leđa ugovarala poslove u zemlji i inostranstvu. On je sumnjao da se nešto dešava, a kada joj je to stavio do znanja, usledilo je hapšenje - potvrdio je izvor blizak Banjcu.

- Ljudi nisu ni svesni šta se sve dešava na našoj estradi. Ta polupevačica je malo-pomalo uspela da bude glavna madam. Izoperisala se, sredila i sad je šefica mladim koleginicama iz rijalitija. Desetak devojaka iz takvog šou-programa radi za nju. Ozbiljne pare ona uzima od podvođenja, a ovamo izbacuje spotove i predstavlja se kao muzička zvezda. Zbog toga što je radila u ozbiljnoj državnoj firmi, ima kontakte i vezu da je niko ne dira niti privodi. Da bi eliminisala druge ljude iz tog posla, ona se služi svim i svačim - priča izvor Kurira i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/dulebanjac

Duško Banjac uhapše

- Unajmila je neke likove da prate ženu koja je doskoro bila glavna u tom poslu. Želi da je ugrozi i da joj preotme devojke koje rade za nju. Štaviše, već ih je vrbovala za sebe. Jedna od njih je nedavno otvorila butik. Zapravo sve one imaju paravane i dodatne poslove kako se ne bi otkrilo čime se zaista bave. Ta pevačica redovno šalje fotografije devojaka klijentima i ne shvata da je i ona meta i da je pitanje trenutka kada će biti uhapšena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading