Otac Đorđa Davida STRAVIČNO NASTRADAO! U kolima su bili ZAJEDNO, na mestu je ostao MRTAV!

Autor:

Zabava

04.04.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Đorđa Davida je ubijen u automobilu u kom su bili zajedno.

Otac Đorđa Davida STRAVIČNO NASTRADAO! U kolima su bili ZAJEDNO, na mestu je ostao MRTAV!

Foto: ATA Images

Đorđe David

Pevač Đorđe David nikada nije krio da mu je otac Vasilije bio najveća podrška uvek i da nikada nije prežalio njegovu smrt. Naime, Đorđe je završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a na taj put ga je naveo upravo pokojni otac.

Republika

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Đorđe David završio je glumu

On je jednom prilikom govorio o svom ocu kao najvažnijoj figuri u odrastanju, te otkrio da ga je on sa 10 godina odveo na dramsku sekciju jer je u njemu prepoznao potencijal.

– Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala radio televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge – rekao je David i otkrio da je njegov otac bio važna ličnost u tadašnjoj Komunističkoj partiji.

Republika

Foto: ATA Images

Đorđe David o ocu

– Moj otac je bio član saveza komunista, i do su svi gledali da zabodu neku lovu i vikendice njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu – ispričao je pevač čiji je otac ubijen.

Republika

Foto: youtube.com/MONDO PORTAL

Đorđe David o smrti oca

– Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila, a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoveku naprave lom u glavi – rekao je Đorđe i priznao da je to bio razlog što je odbio da ide očevim stopama.

– Tražio sam da se bavim nečim što daje slobodu, a to je umetnost.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading