Kaja ŽESTOKO UZVRATILA bivšem mužu: ĆERKA TE SE STIDI, gajiš bolesnu mržnju prema meni!

Autor:

Zabava

03.04.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić odbrusila je svom bivšem suprugu koji je govorio jako ružno o njoj.

Kaja ŽESTOKO UZVRATILA bivšem mužu: ĆERKA TE SE STIDI, gajiš bolesnu mržnju prema meni!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

kaja ostojić

U medijima je odjeknula vest da je menadžer Kaje Ostojić uhapšen u aferi elitna prostitucija. U pitanju je Duško Banjac, koji se sumnjiči da je podvodio devojke zajedno sa Nikolom Anđelićem. Oštre reči o Kajinom menadžeru imao je Nikola Dragojlović.

Ostojićeva je objavila Insta stori u kojem je odgovorila bivšem suprugu i otkrila šokantne detalje.

Foto: instagram printscreen

Kaja Ostojić se oglasila

- U prilog izjavama ovih nekih prikaza iz moje ružne prošlosti (veoma mladih i nezrelih godina), najbolje govori činjenica da njegovo dete, koje je "kukavički kršteno iza njegovih leđa", sa njim ne razgovara i drži ga na "blok-u". Sva zla koja je on naneo meni i mom detetu ne bi stala u ovaj tekst, neplaćene alimentacije sam bila spremna da mu oprostim, jer sam se sažalila nad njegovom tužnom sudbinom i životom provedenim u zatvoru, ali ću se sad postarati da se obratim tužilaštvu i za to i za šta god mogu. Čovek koji je osuđivani narko diler, čovek koji je proveo 15 godina života u zatvoru, koji se nikada nije brinuo o svom detetu, iako ja to nikad nisam branila, čovek koji je fizički nasilnik i samo je pitanje dana kada će i zbog toga biti iza rešetaka, priča i morališe, uzima u usta hrišćanstvo koga i te kako nije dostojan - reči su koje je napisala Kaja, a zatim dodala:

- Ja ovde uopšte nisam bitna. Ono što je bitno i tragično je bolesna mržnja koju dotični gaji prema meni, umesto da mi bude zahvalan što je njegovo dete, bez dana njegove pomoći, sada jedna divna devojka, ispravna, odrasla u Belgiji, aktivna na sportu i trenutno na studijama u Americi. I da, ona se svog oca stidi, kao i ja, i upravo zbog toga sam u jednom trenutku svog života želela da prekinem svaki kontakt sa njim - napisala je Ostojićeva na Instagramu.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Kaja Ostojić pevačica

Inače, ovo su reči zbog kojih je Kaja Ostojić pobesnela, a izrekao je njen bivši suprug i bivši robijaš, Nikola Dragojlović.

Foto: printscreen/TV Pink

Kaja Ostojić estrada

- Taj makro je na kvarno krstio dete iza leđa meni i mojoj porodici. Znao je da ja to nikad ne bih dozvolio. Za to krivim i nju. To je ozbiljan zločin. Dozvolila je da se otac njenog deteta, pravoslavac i neko ko je odrastao u zdravoj porodici oseća odvratno jer je jedan makro dete uveo u hrišćanstvo. Oboje su to uradili sramno i kukavički. Moja bivša žena je godinama unazad blatila moje ime iznoseći u javnost laži. Sve moje greške u životu sam snosio i plaćao. Neke mogu da opravdam, a neke ne. Sa njom imam dete i često se osećam sramno jer je mnogo toga uradila nekorektno i kukavički. Verovatno da je zaboravljeno da je ona pored ove priče njenog kuma oko posredovanja u prostituciji napravila i velike greške u mom životu - ispričao je Nikola za Kurir i dodao:

- Stvari sad izlaze na videlo. Imam potrebu da kažem da se ograđujem od bivše žene koja je veliki manipulator i neću da imam ništa sa stvarima koje sada izlaze u javnosti, a ove male "kur*inske" stvari samo su mali detalji u kompletnoj riznici dešavanja. Ja sam čovek svestan svoje pozicije, preživeo sam teških stvari, ali isto tako znam da posle kiše dolazi sunce, trenutno živim na relaciji Beograd-Zlatibor i planiram da pokrenem neka poslovanja u našoj zelji, a ona neka vodi računa šta radi i kako se blamira u životu druženjem sa makroima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading