Jovan Memedović progovorio o SNIMANJU kviza: Voditelj otkrio šta mu je NAJVEĆI PROBLEM, a sa ovim nije bio ODUŠEVLJEN!

Autor:

Zabava

03.04.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Jovan Memedović je otkrio kako je došao na mesto voditelja kviza "Potera".

Jovan Memedović progovorio o SNIMANJU kviza: Voditelj otkrio šta mu je NAJVEĆI PROBLEM, a sa ovim nije bio ODUŠEVLJEN!

Foto: Youtube.com pritnscreen

Jovan Memedović važi za zaštitno lice kviza "Potera", a voditelj je ispričao kako je nakon emisije "Sasvim prirodno" završio u studiju.

Republika

Foto: Instagram

voditelj Jovan Memedović

- Bio je kasting, odnosno odabir tih mogućih voditelja i rekli su mi da se prijavim, pa sam ja malo negodovao misleći kako ću raditi kviz, a i dalje nastaviti da putujem i snimam moje emisije, pa nisam baš bio oduševljen time. Prošao je taj kasting, pa su mi šapatom javili: 'Upravo smo saznali, ti ćeš da vodiš taj kviz'... Rekao sam: 'Ako je direktor tako odlučio...', tada je bio direktor Aleksandar TIjanić. U prvoj sezoni sam se malo borio - ja čovek iz prirode, sad studio... I onda je to nekako leglo i sada mogu da kažem da mi se jako dopada to što radim, zato što ima mnogo tih različitih ljudi koji se pojavljuju iz nedelje u nedelju, od snimanja do snimanja, pa mi je zanimljivo da s njima odradim onaj uvodni deo, da ih upoznam i oslobodim i uvedem posle u igru. Prolazimo zajedno kroz jednu fazu treninga, trudimo se - ispričao je Jovan.

Republika

Foto: Instagram

voditelj Jovan Memedović

 Voditelj je nakon toga otkrio da ima veliki problem sa ljudima na ulici:

Republika

Foto: instagram

voditelj Jovan Memedović

- Najveći problem koji ja danas moram da odgovorim na pitanje kada me sretnu na ulici je da li je moguće da oni sve znaju! - rekao je Jovan, pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

voditelj Jovan Memedović

- U proseku u jednom snimanju, kada su pitanja ka vama usmerena, vi pogrešite jednom tokom jednog izdanja kviza. Taman se to lepo dopunjava. Kad se uželim da promenim atmosferu i obučem odelo i sako, i da bude ta studijska atmosfera, dođe taj kviz i kontra onome što stalno radim. Uvek mi prija da zaćutim na jednu temu i progovorim na drugu, kao što je ovaj kviz - istakao je voditelj, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading