Nikola Rađen je varao Milicu Ristić?! Isplivali nepoznati DETALJI sukoba između vaterpoliste i pevačice!

Autor:

Zabava

02.04.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Milica Ristić je nakon nastupa pronašla poruke sa devojkom u telefonu od Nikole Rađena, a potom je usledio haos, kako priča njena prijateljica.

Nikola Rađen je varao Milicu Ristić?! Isplivali nepoznati DETALJI sukoba između vaterpoliste i pevačice!

Foto: ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Nikola Rađen i Milica Ristić su izazvali veliku buru u javnosti nakon što je isplivala informacija da je vaterpolista pevačicu pretukao u cik zore.

Foto: printscreen

Milica Ristić i Nikola Rađen

Kako je Kurir saznao, Milica je pronašla u Nikolinom telefonu poruke sa nepoznatom devojkom, a onda je nastao haos. Ona se to veče vraćala sa nastupa sa Ljubom Perućicom, a kada je stigla kući rešila je da "ispretura" po njegovom telefonu.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nikola Rađen, vaterpolista

- Ona je poslednjih nekoliko nedelja sumnjala da se sportista dopisuje s jednom devojkom. Tenzija zbog toga između njih traje već neko vreme. Žena oseti kad je muškarac neveran i ispostavilo se da je bila u pravu. Izgubila je razum kad je ušla u poruke. Besna i razočarana, odmah ga je probudila, nakon čega je počela žustra rasprava. On je pokušao da opravda prepiske, a ona je tražila priznanje da je neveran. Nastao je haos, sve ostalo ste već objavili - kaže Milicina drugarica, piše Kurir.

Foto: Instagram/milica_ristic

Milica Ristić, pevačica

Podsetimo, Milica je oko pet sati ujutru u petak dotrčala do benizske pumpe gde je tražila pomoć od radnice. Pevačica je podnela prijavu protiv Rađena, a nakon toga je otišla u Urgentni centar.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading