DUGO SKRIVANA TAJNA BRENE I ZMIJANČEVE UGLEDALA SVETLOST DANA: Prevara je kulminirala i dovela do DRASTIČNOG OBRTA, ono što ste mislili ipak nije ISTINA?!

Autor:

Zabava

02.04.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lukas progovorio o rivalstvu Lepe Brene i Zmijančeve

DUGO SKRIVANA TAJNA BRENE I ZMIJANČEVE UGLEDALA SVETLOST DANA: Prevara je kulminirala i dovela do DRASTIČNOG OBRTA, ono što ste mislili ipak nije ISTINA?!

Foto: ST/P. Divac, V. Lukić

Aca Lukas otkrio tajnu koju su skrivale Vesna Zmijanac i Lepa Brena, a ono što je obelodanio o njihovom rivalstvu šokiralo je mnoge. Pevač je stao na stranu Zmijančeve i izneo neverovatne činjenice.

– Ja sam čitao izveštaje sa koncerta ali nisam imao pojma gde se koncert održao. Koliko ja znam Sava Centar se renovira, a u Belexpo centru može da stane dosta ljudi. Mislim da to nije tačno jer ja Vesnu poznajem nije sklona nikakvim prevrama i ona je sjajan lik. Jedan od svetlijih likova naše strade. Mislim da je Vesna bila u to vreme o kom smo pričali mnogo veća zvezda od Lepe Brene i dan danas smatram da je jedna od najvećih zvezda naše estrade kada je u pitanju folk muzika uz Miroslava Ilića… Nije bila folirant zato i jeste najveća zvezda. – rekao je Aca za Svet i nastavio:

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas

 

– Bilo je veliko rivalstvo između Lepe Brene i nje, ali ljudi su uvek više voleli iskrenost, a ne ulepšavenje nečeg što ne može da se ulepša. Moja karijera je mnogo bliža Vesninoj nego Breninoj, uvek je bolje ono prirodno i pravo nego nešto što je hibridno. U Breninoj karijeri su mnoge stvari veštačke, naduvane, jeste imala veliku popularnost ali Vesna mi je mnogo bliže. A o njihovoj muzici je glupo pričati, žena ima toliko hitova da je to neverovatno u odnosu na ovo drugu, koja je zvezda sa najmanje hitova – ispričao je Lukas, pa dodao:

– Ja nikom  ništa ne priznajem, niti se nekome pravdam. Moj problem je šta sam ja radio u životu, ja mislim da valjam i nemam šta da krijem, kome se sviđam sviđam. Ulepšavao se nisam nikad u toku svoje karijere, zato Vesnu i mene narod voli. To ti je isto kao da pričamo o onom lepom paradajzu što je postojao pre 30 godina i ovom sada što je lep, hibridan ali nije ukusan. To ti je današnja scena, ali bilo je toga i onda. Evo upravo Lepa Brena, taj projekat je nastao uz pomoć politike, zašto baš ona, i zašto baš u to doba. Ima tu puno stvari koje ja neću da pričam. Ulepšava se biografija koja nije tačna, a kod mene je sve transparentno, moja biografija je onakva kakav jeste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stojan

02.04.2022 09:56

Rivlstvo izmedju Brene i Vesne Zmijanac je nemoguce jer je Brena prema njoj samo kao amater sto je na osnovu nogu mamila publiku.