Ovo je RIJALITI ZVEZDA koja je UHAPŠENA zbog PROSTITUCIJE: Umešan i menadžer Kaje Ostojić, ali i jedan poznati FITNES TRENER, otkrivamo sve detalje! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo ko je rijaliti zvezda koja je uhapešna zbog prostitucije!

Ovo je RIJALITI ZVEZDA koja je UHAPŠENA zbog PROSTITUCIJE: Umešan i menadžer Kaje Ostojić, ali i jedan poznati FITNES TRENER, otkrivamo sve detalje! (FOTO)

Foto: Facebook.com printscreen

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu juče je odredilo je zadržavanje za troje osumnjičenh za posredovanje u elitnoj prostituciji. U medijima se pojavila informacija da su uhapšeni menadžer pevačice Kaje Ostojić, Duško Banjac, kao i fitnes trener Nikola Anđelić, kao i J. J.

- Među uhapšenima je bila i Martina Rajić, Plejboj zečica koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje, jer je ona zbog prostitucije privedena u Prekršajni sud. Martina Rajić, će biti saslušana kao svedok - otkriva izvor.

Inače, Martina Rajić učestvovala je i u poznatom rijalitiju Parovi, a u centru pažnje bila je kada su se u medijima pojavile njene fotografije sa holivuskom zvezdom Džerardom Batlerom.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Martina Rajić Parovi

- Poznato je i da je bila u emotivnoj vezi sa Vladom Matovićem, bivšim članom Elitnih odreda - dodao je sagovornik.

Uhapšeni Banjac, koji se sumnji da je bio makro i podvodio devojke, zadržan je u pritvoru do saslušanja. On je i ranije hapšen zbog posredovanja u prostituciji. Inače, javnosti je poznat i kao menadžer Kaje Ostojić, kojoj je krstio i ćerku.

- Navodno su Banjac i Nikola Anđelić uhapšeni u stanu u kom su zajedno živeli. Zaplenjen je i lap top koji je pronađen i očekuje se da će uskoro biti novih privođenja - zaključuje sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Pavle...

01.04.2022 14:31

Od ivane boce do mine...

Jelena

01.04.2022 17:12

@Pavle... - Jel to ona leciceva.