Skandal u porodici Džinović! Melina i Haris u ŽESTOKOM SUKOBU zbog ćerke Đine: PLANIRA DA SPAKUJE KOFERE I ODE OD KUĆE!

Autor:

Zabava

31.03.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u porodici Džinović zbog ćerke Đine i njenog dečka.

Skandal u porodici Džinović! Melina i Haris u ŽESTOKOM SUKOBU zbog ćerke Đine: PLANIRA DA SPAKUJE KOFERE I ODE OD KUĆE!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Melina i Haris Džinović

Ćerka Harisa Džinovića i Meline Džinović, svakodnevna je tema javnosti i medija, a kako je nedavno napunila 18 godina, Đina Džinović je izrazila želju da živi sa dečkom zbog čega su njeni roditelji došli u ozbiljan sukob, prenosi Star.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Haris i Melina Džinović u sukobu zbog ćerke

Naime, Đinin dečko je fudbaler fudbalskog kluba ''Crvena Zvezda'' Andrej Đurić, a ona je sada izrazila želju da se sa njim preseli u drugu zemlju čim potpiše novi ugovor.

- Andrej trenutno igra za Zvezdu, ali je pitanje kada će potpisati novi ugovor i za koji klub. Njemu je cilj da ode preko, tačnije da igra u inostranstvu, što će se desiti do jeseni. Đina i on su već tri godine u vezi i stvarno je velika ljubav u pitanju, te je ona rešila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ako on ode u inostranstvo ona planira da pakuje kofere i ide sa njim - kaže izvor i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović sa dečkom

- To je saopštila Harisu i Melini zbog čega je nastao džumbus. Haris joj je rekao da razume da se vole i da treba da mu bude velika podrška, ali da je mlada još uvek da bi se seljakala sa njim po svetu, te da treba da razmišlja o svom školovanju. Đina mu je sasula u lice da je sada punoletna i sama odlučuje šta će da radi.

Međutim, ono što je posebno pogodilo Harisa jeste Melinina podrška ćerki.

- Melina je rekla Harisu da se ne nervira i da je Đina pametna devojka, da treba da je puste i pruže joj podršku.

Republika

Foto: ATA Images

Haris Džinović se protivi Đininoj selidbi

- Haris je ipak odlučio da popriča sa aktuelnim zetom i da njega ubedi da objasni Đini da treba da razmisli još jednom o svemu - zaključuje izvor.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deca

01.04.2022 06:48

Pa još bogatih roditelja! Tako razmišljaju:što bi da se obrazuju i zaradjuju kad roditelji imaju novca koliko hoćeš? Njihovo je da troše!!!