DVA POLICAJCA UHAPŠENA ZBOG POMAGANJA VELJINOM KLANU! Sakrili pištolj i novac prilikom pretresa!

Autor:

Hronika

31.03.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

P. L. i B. V. uhapšeni su zbog sumnje da su, prilikom pretresa stana, pomogli učiniocima krivičnog dela V.G. i S.S. koji su optuženi u predmetu TOK zbog izvršenja krivičnog dela udruživanje radi vršenja krivičnih i krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

DVA POLICAJCA UHAPŠENA ZBOG POMAGANJA VELJINOM KLANU! Sakrili pištolj i novac prilikom pretresa!

Foto: printscreen/TVPink

Marko Miljković i Veljko Belivuk

- Prvo osnovno javno tužilaštvo podnelo je optužni predlog protiv P. L. i B. V. zbog izvršenja krivicnog dela pomoć uconiocu posle izvršenog krivičnog dela u saizvršilaštvu. Okrivljenima je stavljeno na teret da su pomogli učiniocima krivičnog dela V.G. i S.S. koji su optuženi u predmetu TOK zbog izvršenja krivičnog dela udruživanje radi vršenja krivičnih i krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, na taj način što su kao policijski službenici SBPOK-a Odeljenja za suzbijanje organizovanog krijumčarenja opojnih droga prilikom pretresa stana na osnovu sudske naredbe koji su koristili gore pomenuti, radnje pretresanja izvršili tako da onemoguće pronalazak pištolja marke „Glok 19" koji je neovlašćeno držan i bio sakriven u stanu, kao i da novac koji je pronađen nisu oduzeli, niti su konstatovali u zapisniku o pretresanju stana da su pronađena bilo kakva novčana sredstva - saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Kako se navodi, u toku dokaznog postupka saslušani su okrivljeni P. L. i B. V., te su ispitani svedoci pretresa i drugi svedoci, policijski službenici koju su vršili pretres.

Optužnim aktom Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da sud okrivljene oglasi krivim i izrekne im krivične sankcije po zakonu.

Foto: Facebook, republika.rs

 

Kako Kurir nezvanično saznaje, reč je o policajcima Predragu L. i Bojanu V. koji su na dan hapšenja Belivukove kriminalne grupe bili zaduženi za pretres iznajmljenog stana u kom su boravili članovi kriminalne grupe Vlado Georgiev i njegova supruga Slađana Sekulić u Humskoj ulici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading