Sloboda Mićalović i Jelisaveta Orašanin konačno RASKRINKANE: Plastični hirurg PROGOVORIO o ESTETSKIM KOREKCIJAMA koje su uradile POPULARNE GLUMICE!

Autor:

Zabava

30.03.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda i Jelisaveta su se takođe podvrgle estetskim intervencijama!

Sloboda Mićalović i Jelisaveta Orašanin konačno RASKRINKANE: Plastični hirurg PROGOVORIO o ESTETSKIM KOREKCIJAMA koje su uradile POPULARNE GLUMICE!

Foto: e-stock/S.Kostić

Sloboda Mićalović

Poznata estetska klinika otkrila je da su i Sloboda Mićalović i Jelisaveta Orašanin uradile promene u svom izgledu ali sa merom, tako da mnogi ne bi ni posumnjali da su se i njih dve podrgle istim.

Naše glumice Jelisaveta Orašanin i Sloboda Mićalović smatraju se najlepšim Srpkinjama, njihovoj lepoti reko ko može da stane na crtu. Obe su pobornice prirodnog izgleda, te tako sitnije estetske korekcije odrade da bi se osećale bolje u svojoj koži.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelisaveta Orašanin

 

Jedna estetska klinika odabrala je njih dve za svoja zaštitna lica, ali i otkrila šta su glumice korigovale na sebi što je mnoge šokiralo jer nisu ni posumnjali u to.

Jelisaveta Orašanin je nedavno povećala grudi, a u reklamama stoji i da je, navodno, uradila i usne, kao i da je ubrizgavala botoks.

Što se tiče  Slobode Mićalović, lepa glumica je, prema navodima klinike, verna botoksu izvesno vreme, a malo je i osvežila usne hijaluronom.

Evidentno je da su i Sloboda i Jelisaveta to uradile sa merom, a da su neznatne korekcije njihovom izgledu dale dodatni sjaj, a lepota je još više došla do izražaja, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading