INTIMNA SLIKA Slobode Mićalović KONAČNO ISPLIVALA: Ovome se niko nije nadao od poznate glumice, svi gledaju samo DOLE! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2022

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović zablistala je na premijeri filma, pa pokazala više nego inače!

INTIMNA SLIKA Slobode Mićalović KONAČNO ISPLIVALA: Ovome se niko nije nadao od poznate glumice, svi gledaju samo DOLE! (FOTO)

Foto: e-stock/S.Kostić

Sloboda Mićalović

Proslavljena glumica Sloboda Mićalović još jednom je pokazala zašto važi za jednu od prirodnih i najlepših glumica u Srbiji.

Sloboda se večeras, 9. marta, pojavila na crvenom tepihu, na premijeri filma "Bilo jednom u Srbiji", a izgladala je baš kao holivudska diva. Pre događaja uslikala se u šminkernici nakon priprema.

Glumica je blistala u elegantnoj, dugoj beloj haljini, sa crnim detaljima do grudi. Kreacija je imala ogroman otvor na leđima, sa tankim crnim tračicama koje idu otpozadi do prednjeg dela haljine.

 

 

Sloboda je pozirala pokazujući haljinu otpozadi, a prelepa kreacija je istakla njenu liniju tela, te se javno vidi koliko je glumica zgodna.

Ona je fotografisala i svoje lice izbliza, a minimalna šminka dodatno je naglasila njenu prirodnu i očaravajuću lepotu.

"Božanstvena ženo", "Očaravajuća i jedinstvena", "Najlepša žena u Srbiji", "Prava dama", "Naša Monika Beluči", "Blistaš kao i uvek", "Čarobna si", "Vau, ostao sam bez teksta", neki su od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milorad

10.03.2022 13:46

Mačetina ipo juuuu a ja sad mesto dizela u auto benzin sipo pa ti gledaj slobodu.