NIKO NIKADA U ŽIVOTU NIJE USPEO U OVOM PODUHVATU: Eva Ras dobila POZIV koji će DRASTIČNO promeniti TOK njenog života, NEVERICA!

Autor:

Zabava

16.03.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras će biti upisana u Ginisovu knjigu rekorda!

NIKO NIKADA U ŽIVOTU NIJE USPEO U OVOM PODUHVATU: Eva Ras dobila POZIV koji će DRASTIČNO promeniti TOK njenog života, NEVERICA!

Foto: youtube.com/printscreen

Eva Ras, velika diva našeg glumišta i vrhunska umetnica, i dalje glumi i piše.

Ako se ona pita, ništa joj nije teško, kao da je i dalje ona plavokosa lepotica s crnom mačkom na goloj zadnjici u filmu Dušana Makavejeva.

I dok je ona neko čije ćemo uloge da pamtimo, svakako je i neko ko diže veliku prašinu gde god se pojavi

Glumica se, prilikom poslednjeg televizijskog gostovanja, pohvalila neobičnim rekordom koji je oborila.

Naime, kako Eva otkriva ona je završila u Ginisovoj knjizi rekorda zbog učešća u rijaliti šou-programu "Farma".

- Rijalitiji se prikazuju decenijama, ali ja sam prva osoba koja je akademski građanin koja se našla pred kamerama. Zbog te fakultetske diplome su me zvali da me upušu u Ginisovu knjigu rekorda - ispričala je Rasova za "Grand".

- Sad isto treba da me upišu i drugi put jer sam jedina javna ličnost koja ima profile na društvenim mrežama, ali nemam nijedan lajk na fotografijama i statusima. Neće da me lajkuju čak ni kolege glumci - dodala je glumica, a zbog čega se njoj, sa druge strane, nimalo ne dopada pesma Ane Đurić Konstrakte, ukoliko ste propustili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading