Marina Visković u vezi sa OŽENJENIM BIZNISMENOM? Tajanstveni muškarac joj kupio SKUPI AUTO, vodi je u luksuzne restorane: Otkriveni svi detalji

Autor:

Zabava

29.03.2022

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković ima novu ljubav, kako se navodi.

Marina Visković u vezi sa OŽENJENIM BIZNISMENOM? Tajanstveni muškarac joj kupio SKUPI AUTO, vodi je u luksuzne restorane: Otkriveni svi detalji

Foto: ST/Petar Divac

Marina Visković navodno je već nekoliko mesec u tajnoj vezi sa oženjenim biznismenom iz Srbije, piše Kurir.

 U pitanju je muškarac živi na relaciji Beograd - Minhen, jer i ovde i tamo ima uspešne biznise, a navodi se da joj je nedavno kupio i skupoceni automobil.

Foto: ST/D. KADIĆ

Marina Visković estradna zvezda

Pevačica u poslednje vreme sve češće je u medijima zbog afera sa zauzetim muškarcima. Posle navoda da je rasturila vezu Sofiji Šašić i fudbaleru Nemanji Radonjiću, po gradu kruže priče da je odnedavno u vezi sa biznismenom koji ima ženu i decu. Njih dvoje su se, po rečima izvora bliskog pevačici upoznali u jednom elitnom beogradskom restoranu gde su bili u zajedničkom društvu. Odmah su sevnule varnice među njima, celo veče se nisu razdvajali, a na kraju su razmenili i brojeve telefona. Već sutradan, biznismen ju je nazvao da se vide nasamo, što je Marina prihvatila, navodi pomenuti portal.

Počeli su da se viđaju tajno, uglavnom u njenom stanu, a u nekoliko navrata su i putovali zajedno. Bogati muškarac do ušiju je zaljubljen u pevačicu, gotovo da ne može da prođe dan da se ne vide ili ne čuju, a i finansijski joj pomaže. Nedavno joj je, kaže sagovornik, kupio i skupoceni automobil. Iako je veza tajna, Marina je otkrila najbliskijim prijateljima da joj se dopada ovaj muškarac, da joj prija njegovo društvo i da bi mogla s njim da bude na duže staze. Ipak, tajna veza i nije toliko tajna, jer su pevačica i biznismen viđeni u nekoliko navrata u luksuznim beogradskim restoranima, gde su bili jako prisni, kako se navodi.

Foto: ST/Petar Divac

Marina Visković estradna umetnica

Navodno je tajanstveni muškarac u srećnom braku, bar se i on i njegova supruga trude da to tako predstave na društvenim mrežama. Inače, biznismen je pre toga bio veren najboljom drugaricom svoje sadašnje žene. Kako kaže izvor, verenica je svojoj prijateljici našla posao u Minhenu i pomogla joj, da bi joj na kraju ova zabila nož u leđa i godinu dana spavala s njenim verenikom. Kada je ljubavnica zatrudnela, biznismen je ostavio prvu izabranicu i oženio se sadašnjom ženom, navodi se.

Foto: ST/Petar Divac

Marina Visković ima novog dečka?

Gradom kruže priče da će upravo zbog Marine ovaj muškarac ostaviti suprugu, te da ih to ne bi iznenadilo, kako se navodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading