Snežana Dakić iskreno o BIVŠEM SUPRUGU: Voditeljka otkrila u kakvim su odnosima, a onda je IZNENADILA komentarom o njegovoj SADAŠNJOJ PARTNERKI (VIDEO)

Autor: Vladan Mišić

Zabava

29.03.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Dakić je govorila za naš portal o bivšem suprugu.

Snežana Dakić iskreno o BIVŠEM SUPRUGU: Voditeljka otkrila u kakvim su odnosima, a onda je IZNENADILA komentarom o njegovoj SADAŠNJOJ PARTNERKI (VIDEO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Snežana Dakić se pre 8 godina razvela od Vladimira Mikića, a sada je, između ostalog, za Republika.rs govorila o odnosu sa bivšim suprugom i sa njegovom sadašnjom partnerkom. 

- Ja sam u dobrim odnosima sa bivšim suprugom. I njegovu sadašnju partnerku vidim kada je takva prilika, bili su kod mene zajedno na Laurinom rođendanu (ćerka Snežane i Vladimira, prim. aut.) prošle godine, videćemo se ponovo kada bude njen rođendan, i tako - rekla je Snežana.

Foto: ATA Images

Snežana Dakić TV lice

- Nema zle krvi, ja mislim da ljudi treba da se još bolje slažu kada se razvedu, jer ne moraju da podnose jedno drugo i ne moraju da trpe sve pto im je smetalo. Naprotiv, tada treba da budu u dobrim odnosima - rekla je Snežana za naš portal.

Ona je još jednom istakla da su Vladimir i ona u prijateljskim odnosima, ali nije želela da komentariše da li ga je savetovala u vezi njegovog emotivnog života.

- Zaista ne bih o tome sada ništa komentarisala, mi smo u prijateljskim odnosima, imamo decu i tako dalje - rekla je Snežana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading