Otac Marije Šerifović u domu za stara lica! Harmonikaš LOŠEG zdravstvenog stanja, AMPUTIRAN mu prst!

Autor:

Zabava

28.03.2022

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Otac Marije Šerifović, harmonikaš Rajko Šerifović u domu za stara lica, teškog zdravstvenog stanja.

Otac Marije Šerifović u domu za stara lica! Harmonikaš LOŠEG zdravstvenog stanja, AMPUTIRAN mu prst!

Foto: youtube.com/Reflektor

Pevačica Marija Šerifović je svog oca, poznatog harmonikaša Rajka Šerifovića smestila u starački dom jer mu je narušeno zdravstveno stanje i amputiran prst na nozi, prenosi Kurir.

- Mariju nismo dugo videli. Slabo dolazi. Možda se udala. Ovde je živela, ali sad nema nikog. Otac se odselio na drugi kraj. Živi kao podstanar - rekao je Marijin sugrađanin u Kragujevcu za pomenute medije, koji su kasnije otišli u kafanu koju je Rajko redovno posećivao.

Foto: instagram.com/printscreen

Rajko Šerifović u domu za stara lica

- Rajko je dobar čovek. Znam da je bio u bolnici i od tada nije dolazio. Živi u toj ulici nizbrdo. Ne znam tačno koja je kuća u pitanju - rekao je konobar. 

- Rajka znam, kako ne znam. Živeo je ovde kod mene. Više tu ne stanuje. Sad je u domu za stara lica. Ćerka ga je odvela. Jednog dana je samo došla po stvari, stavila u kola sve i odvela ga. Ništa nisam pitao, ne mešam se u tuđe stvari. Kasnije sam saznao da je u domu. Imao je problem sa zdravljem i lekari su mu odsekli prst na jednoj nozi - kaže Dragomir, vlasnik kuće u kojoj je Rajko nekada živeo i dodao:

Foto: printskrin/TV Prva

Marija Šerifović smestila oca u dom za stara lica

- Koliko ga ja poznajem, loš čovek nije, ali voli da popije. Sedeli smo zajedno tu u dvorištu, pričali, to je život. Nešto je mlađi od mene, ja sam ga savetovao kao pokojnog brata da prestane da pije, ali ne vredi, nije hteo da posluša. Rekao sam mu da batali to, šta će mu to u životu. Eto, izneli su ga iz kuće, nije mogao da izađe koliko je bio pijan. Normalan je kad ne pije, a kad popije, šta da vam kažem... Nezgodno je to... Dolazio mu je i brat. Šta da se radi. Ćerka ga čuva, to je dobro - poručio je Dragomir.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading