IVANA PAVKOVIĆ PROGOVORILA O RIZIČNOJ TRUDNOĆI: Ne smem da radim, moram da mirujem, pevačica i njen suprug ostali u ŠOKU nakon OVOG saznanja!

Autor:

Zabava

28.03.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Pavković i njen suprug Petar Mitić, koji već imaju sina Vujadina, kroz nekoliko meseci dobiće i blizance, a pevačica je sada otkrila kako podnosi drugu trudnoću.

IVANA PAVKOVIĆ PROGOVORILA O RIZIČNOJ TRUDNOĆI: Ne smem da radim, moram da mirujem, pevačica i njen suprug ostali u ŠOKU nakon OVOG saznanja!

Foto: printscreen/instagram.com

Ivana nosi dva dečaka, a kako kaže, lekari su joj savetovali da miruje.

- Osećam se super. Ta prva tri meseca kada treba da se čuvam su prošla ok, mirujem. Osećam se dobro. Trudnoća se vodi kao rizična, pa ne mogu da radim i moram da se čuvam, ali dobro - rekla je Ivana u emisiji "Premijera Vikend Specijal", pa otkrila da su se ona i Petar iznenadili kada su saznali da je u pitanju blizanačka trudnoća:

- Bio nam je baš šok, ali pozitivan. Iznenadili smo se što su blizanci jer nema bilzanaca ni kod mene ni kod Petra u porodici, kad smo čuli bilo nam je neverovatno. Ali baš smo srećni, Bog nas je nagradio.

Republika

Foto: instagram.com/ivanapavkovic

Ivana Pavković

 

Ivana je govorila i o tome da li ima strah od korona virusa.

- Ja po prirodi nisam paničar. I kad je bilo najgore, smatram da nam je imunitet dobar jer se krećemo među puno ljudi. Više virusa mi donese mali iz vrtića. Ali pokazalo se da imamo dobar imunitet - rekla je pevačica.

Kako će porodica Mitić - Pavković uskoro postati petočlana, dosta toga će morati da bude podređeno najmlađim članovima.

- Biće sigurno naporno prvih par godina. Ali mi stvarno imamo veliku pomoć. I moja mama i Petrova mama, imamo i tu neke devojke koje nam pomažu i sestra moja. Svi su oduševljeni i spremni da pomognu. Ja stvarno muziku volim i to je moja prva ljubav i neću dozvoliti da moja muzika trpi, ali će verovatno nekih godinu, dve sve to opravdano biti po strani - rekla je Ivana i dodala:

- Jednu pesmu spremam, čekam da mi se završi tekst. Tako da ću verovatno snimiti spot i objaviti tu pesmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading