Ivana Pavković i Petar Mitić EMOTIVNOM porukom otkrili POL beba: Pevači ne kriju SREĆU, odbrojavaju mesece! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.03.2022

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Pavković i Petar Mitić su podelili na svom Instagram nalogu emotivan video klip na kom pokazuju da će dobiti dva dečaka.

Ivana Pavković i Petar Mitić EMOTIVNOM porukom otkrili POL beba: Pevači ne kriju SREĆU, odbrojavaju mesece! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Ivana Pavković i Petar Mitić su nedavno iznenadili sve kada su otkrili da čekaju, ne jednu, već dve bebe, iako su mnogi mislili da im je brak na klimavim nogama.

Pevačica je nedavno otkrila pol beba, a sada je rešila na svom Instagram profilu sa svima da podeli kako je izgledalo to predivno iskustvo.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ivana Pavković i Petar Mitić čekaju blizance dečake

Svako je držao po jedan balon, a onda je Ivana probušila svoj i plavi baloni su se razleteli, a drugi balon koji je Petar probušio je takođe bio pun plavih balona.

Njihov sin Vujadin, kog su dobili 2016. godine, je odmah dotrčao njima u zagrljaj jer je bio presrećan što će dobiti dva brata.

- Kada te život neočekivano nagradi, ali x2. Naša porodica dobija pojačanje za koji mesec i svi se neizmerno radujemo tome - napisala je pevačica ispod video snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading