HAOS u uživo emisiji: Mina Kostić IZGORELA od besa zbog pitanja voditeljke, odmah joj očitala LEKCIJU!

Autor:

Zabava

25.03.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mina Kostić je doživela neprijatnost kada su je u uživo emisiji pitali o ljubavnom životu njene trinaestogodišnje ćerke.

HAOS u uživo emisiji: Mina Kostić IZGORELA od besa zbog pitanja voditeljke, odmah joj očitala LEKCIJU!

Foto: Republika

Mina Kostić je gostovala u jednoj emisiji, a onda se uvredila nakon što je voditeljka upitala za ljubavni život njene ćerke koja ima svega 13 godina.

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Mina Kostić, pevačica

Mina smatra da dete u tom uzrastu ne treba da bude u emotivnim odnosima, a voditeljka je istakla da su današnje generacija drugačije.

- Majo, ja stvarno mislim da nije u redu. Moje dete ima 13 godina i izgleda zrelije, ali baš je devojčica, čak nema ni simpatiju, ona ništa ne krije od mene - kaže Mina i dodaje:

Foto: youtube.com/pink.rs

Mina Kostić, pevačica

- Uvredljivo je zato što... 'ajde da je ona devojka, ali ona je ona ipak dete! Ona ima svojih 13 godina, ide u školu, čak ni nema simpatiju! Mislim da je preterano sa 13 godina imati partnera, mislim da je mnogo, mnogo rano. Naravno da treba da se desi i to, ali je rano - rekla je pevačica, a voditeljka joj je na to rekla da je stroga.

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Mina Kostić, pevačica

- Nisam ja stroga, ali tako sam ja vaspitana i tako vaspitavam svoje dete. Treba da što duže uživa u svom detinjstvu i da bude dete i da nikada ne izgubi to dete u sebi, kao što ga nisam ni ja izgubila - ispričala je Mina, prenosi Blic.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ich

26.03.2022 16:40

lepo joj je odgovorila,ludo vreme i ludi ljudi ,ludih shvatanja!