Nije imao da kupi OBIČNU KIFLU, a danas se MALOLETNICE otimaju za njegovo BOGATSTVO: Era Ojdanić priznao koliko DECENIJA šeta mlađu devojku, pa otkrio POTRESAN detalj o detinjstvu! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

28.03.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić otkrio je za portal Republika.rs potresne detalje iz njegove prošlosti, a onda nam se poverio koliko je njegova sadašnja devojka mlađa od njega!

Nije imao da kupi OBIČNU KIFLU, a danas se MALOLETNICE otimaju za njegovo BOGATSTVO: Era Ojdanić priznao koliko DECENIJA šeta mlađu devojku, pa otkrio POTRESAN detalj o detinjstvu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Popularni folker i pevač narodne muzike Andrija Ojdanić, poznati kao Era Ojdanić pred našim kamerama progovorio je o stečenom bogatstvu i ljubavnim savetima, a otkrio nam je i šok detalj o godinama njegove sadašnje devojke, koja je, po svemu sudeći nekoliko decenija mlađa od njega. 

Odmah na početku Era je podelio sa nama priču iz detinjstva, kada nije imao, kako kaže novac za kiflu, a danas se mnogi otimaju za njegovo bogatstvo. 

- Valjda znate šta ima novo, kao dete sam maštao kada ću jednom da dođem u veliku dvoranu Doma sindikata, a samo preko puta je radio moj otac, koji mi je svaki dan donosio krišku hleba, namazanu mašću i alevom paprikom... Ja nisam imao ni za kiflu, ni za prevoz, kačio sam se na trolu, pa dođem uzmem sendvič, pojedem, a sad mi se san ostvario. Početkom osamdesetih godina, ja sam ovde imao nedelju dana solističke koncerte u organizaciji Rake Đokića. Kao pečat svega toga milioni i milioni kilometara pređenih, evo me danas, srećan, radostan, zadovoljan primam pehar.

Republika

Foto: youtube.com/Grand Online

Era Ojdanić intervju

 

Mnoge devojke žele da budu tvoje zbog tvog bogatstva, ko troši tvoj novac?

- I sve što sam stek'o, nek potroši neko! Pa kako, pa pare su za trošenje, radio, radio zaradio, ne mogu ja da trošim te pare. Troše mi unuci, pa njihove devojke, moje lepe, dobre drugarice! Volele su mlade devojke uvek mene, ali i ja njih, ljubav se ljubavlju vraća. Zaljubljen sam sada do ušiju!

Koliko je sada mlađa od tebe?

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Era Ojdanić emisija

 

- Ne pamti Miloševića, pa računaj! Treba imati harizmu za devojke!

Otkrij nam ljubavni savet kojim si svaki put osvojio devojku?

- Bolje bi ti bilo kada završiš radno vreme i tu neku kintu koju si zaradio, zoveš je i pitaš je da li je slobodna, da se skokca i da odete na Zlatibor, tri dana... Staviš je u auto, odeš, zabaviš se i vratiš se srećan i zadovoljan i neki parfem da joj kupiš! Saslušajte savet ovih matorih, sedih i ljubav, ljubim vas! - rekao je Era za Republika.rs. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Greška

28.03.2022 11:36

Ne može obična kifla, to je fino pecivo. Znači da je imao za leba.