Centar Beograda kao MODNA PISTA: Poznata kreatorka Suzana Perić napravila SPEKTAKL u prestonici, svi su se okretali za njom! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata modna kreatorka Suzana Perić napravila je pravi spektakl na ulicama Beograda.

Centar Beograda kao MODNA PISTA: Poznata kreatorka Suzana Perić napravila SPEKTAKL u prestonici, svi su se okretali za njom! (FOTO)

Foto: Jovana Kosovac

Poznata modna kreatorka Suzana Perić važi za lepu i negovanu ženu koja ne robuje svojim godinama, pa je novim fotografijama pomutila um svima jer na njima izgleda nikad lepše i seksepilnije.

Republika

Foto: Jovana Kosovac

Suzana Perić kreatorka

Suzana je zablistala u svojim kreacijama i fotografisala se u centru Beograda, koji je pretvorila u pravu modnu pistu. Perićeva ne robuje ni ustaljenim pravilima modne industrije, pa umesto da je angažovala manekenku, ona se sama fotkala u svojim modelima dajući jasno do znanja da je kreator u svojoj garderobi najbolja reklama.

Na fotografijama je, osim svojih ženstvenih i originalnih modela, pokazala i zavidnu figuru na kojoj joj mogu pozavideti znatno mlađe dame.

 

Iako je kreatorka nedavno priznala da je zaljubljena, mi se pitamo da li je to razlog njenog blistavog izgleda ili samo činjenica da za maj priprema novu modnu reviju, pa je u naponu kreativne snage. Šta god da je, samo neka tako nastavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading