Otkrivamo kada će Anastasija Ražnatović ponovo nastupiti: Cecina ćerka već zakazala sledeći koncert, otkrila sve o ZDRAVSTVENOM PROBLEMU! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović se oglasila na Instagram profilu nakon što se vratila sa nastupa, kog je morala da otkaže.

Otkrivamo kada će Anastasija Ražnatović ponovo nastupiti: Cecina ćerka već zakazala sledeći koncert, otkrila sve o ZDRAVSTVENOM PROBLEMU! (FOTO)

Foto: republika

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović dopustovala je danas za Srbiju iz Frankpurta, nakon što je otkazala koncert, zbog zdravstvenih problema. Portal Republika.rs našao se na licu mesta na aerodromu Nikola Tesla, te smo zabeležili dolazak Ražnatovićeve, te nam je otkrila kako se sada oseća, što možete pogledati u snimku ispod.

 

 

Ćerka Cece Ražnatović se sada oglasila na Instagram profilu i otkrila kada će svojoj publici i fanovima ponovo zapevati. 

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Anastasija Ražnatović

 

- Dragi moji mnogo mi je žao što sinoć nismo ostvarili druženja. Ja sam na moju veliku žalost bila sprečena da nastupam iz zdravstvenih razloga. Čitam vaše poruke i hvala vam na razumevanju i podršci. Toliko sam se radovala nastupu i mnogo mi je krivo što ga na kraju nije bilo i izvinjavam se svima koji su me čekali. Više sila. Ja sam sada dobro i jedva čekam da se družimo ponovo i nadam se uskoro! Dugujem vam to! Naredni nastup se družimo u Štutgartu 2. aprila, voli vam vaša Anastasija - napisala je Anastasija. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading