Jedva sam preživela kada je UMRO, nisam smela na SAHRANU da odem: Zorica Marković otkrila NAJVEĆU TUGU u životu, njegovu smrt nikad nije ZABORAVILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2022

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković otvorila je dušu o najtežem trenutku u životu!

Jedva sam preživela kada je UMRO, nisam smela na SAHRANU da odem: Zorica Marković otkrila NAJVEĆU TUGU u životu, njegovu smrt nikad nije ZABORAVILA! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

Pevačica i rijaliti zvezda Zorica Marković sarađivala je s legendarnim glumcem Milanom Lanetom Gutovićem koji nas je nažalost napustio 25. avgusta u 76. godini, a njegova smrt veoma je pogodila pevačicu.

Uloga u "Tesnoj koži" u kojoj je glumio Srećka Šojića sigurno je jedna od onih po kojima ćemo Laneta večno pamtiti, a u trećem delu gostovala je i Zorica i otpevala svoj veliki hit "Lijte kiše".

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Zorica Marković

 

"To je čudo. Iste emocije ta pesma izaziva kod ljudi kao i kod mene, evo posle više od 30 godina", rekla je Zorica, pa priznala koliko joj je teško pao Gutovićev odlazak.

"Jedva sam preživela kada se Lane upokojio, nije mi bilo dobro. Nisam smela od tuge, a za mene je sve to rizično, da idem na sahranu. Niko ga u mom životu neće zameniti. Sve su druge 'Tesne kože' bile dobre, ali ova je zapečaćena za vek i vekova", izjavila je pevačica za medije. 

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN/youtube.com/printscreen

Zorica Marković i Milan Lane Gutović

 

Milan Lane Gutović sahranjen je 28. avgusta na lokalnom kumodraškom groblju u Beogradu, u grobnici gde počivaju u njegovi roditelji, a na večni počinak ispratili su ga članovi porodice, kao i brojne kolege i prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading