Bivša rijaliti učesnica uhapšena sa 6 kilograma NARKOTIKA i sada izdržava kaznu: Kada je došla u policijsku stanicu, tražila je SAMO JEDNO!

Autor:

Zabava

24.03.2022

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je šokirala javnost kada je bila uhapšena.

Bivša rijaliti učesnica uhapšena sa 6 kilograma NARKOTIKA i sada izdržava kaznu: Kada je došla u policijsku stanicu, tražila je SAMO JEDNO!

Foto: Youtube printscreen

Pevačica Ema Lapin, koja je postala poznata po učešću u rijaliti programu "Parovi", bila je osuđena pred Višim sudom u Beogradu na dugogodišnju robiju, nakon što je u njenom stanu otkrivena veća količina narkotika.

Foto: Printscreen Instagram

Ema Lapin je uhapšena zbofg droge

U stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena, pronađeno je tada oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima marihuane.

Ema je završila u požarevačkom zatvoru, a nakon hapšenja tvrdila je da droga nije njena i da joj je sve namešteno.

Foto: https://www.instagram.com/emmalapinfans/?hl=sr

Ema Lapin uhapšena pevačica

Međutim, posle mesec dana u pritvoru, pevačica je ipak odlučila da prizna da je marihuana njena i nagodi se sa tužilaštvom.

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jesu detalji hapšenja.

Foto: Youtube printscreen

Ema Lapin starleta

Ema je, najpre, uhapšena samo u donjem vešu u svom stanu, ali su joj policajci dozvolili da se obuče i sa sobom ponese lične stvari.

Kada su je doveli u pritvor, bila je jako bučna i nije želela da uđe u ćeliju, a ono što posebno iznenađuje jeste činjenica da se najviše interesovala da li je u novinama izašla njena lepa fotografija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading