Partnerka Đorđa Davida je 18 godina MLAĐA od njega: Ana je pevaču rodila ćerku, svi su mislili da mu je supruga, a evo ŠTA JE ISTINA

Autor:

Zabava

24.03.2022

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David ima suprugu Anu, koja mu je rodila ćerku Stašu.

Partnerka Đorđa Davida je 18 godina MLAĐA od njega: Ana je pevaču rodila ćerku, svi su mislili da mu je supruga, a evo ŠTA JE ISTINA

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Đorđe David pevač

Rok muzičara i glumca Đorđa Davida svakog vikenda u prilici smo da gledamo kao člana stručnog žirija u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Poznat je po britkom jeziku i specifičnom imidžu, a mnogi ne znaju da je izuzeto vezan za porodicu, koju retko pokazuje u javnosti.

Đorđe David već dugi niz godina uživa u vezi sa Anom Mirčetić, koja mu je 2014. godine podarila ćerku Stašu.

Foto: youtube.com/MONDO PORTAL

Đorđe David muzičar

Interesatan detalj vezan za ovaj par je taj da zapravo nisu u braku, iako mnogi misle drugačije, a osim toga, uprkos dugogodišnjoj vezi, žive odvojeno.

 

Đorđe David je jednom prilikom objasnio zašto je to tako.

- Simpatično mi je što svi misle da imam suprugu, a Ana je zapravo moja devojka. Da sam hteo da imam ženu, da mi pere i kuva, ja bih uzeo kućnu pomoćnicu, ovako mi uživamo u zajedničkim trenucima. Imati devojku u ovim godinama je privilegija i san svakog muškarca, ona moj posao jako kapira i to je jedna jako inteligentna osoba, strahovito sigurna u sebe, jer samo tako može da uđe u jednu priču sa ludakom kao što sam ja. Prema tome, ona je moja prva sedmica na lotou, a za drugo redovno igram lutriju, pa će mi se valjda i ona desiti - ispričao je Đorđe jednom prilikom za Blic, a za domaće medije ranije je otkrio zbog čega ne živi sa svojom izabranicom:

- Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, Anu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje – izjavio je David tom prilikom, i otkrio kolika je razlika među godinama između njega i Ane.

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Đorđe David ima devojku i ćerku

- Ja sam od nje stariji 18 godina, ona je ozbiljno dobra riba i strah je sada kod mene. Ozbiljno se borim da ona bude neko ko će u celoj priči da mi bude podrška. Dala mi je svoju mladost, a nadam se da će svoje najbolje godine života sačuvati za mene. Nadam se - rekao je Đorđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading