TUGA U DOMU ANE ŠTAJDOHAR: IZNENADA je PREMINUO, pevačica NEUTEŠNA objavila TRAGIČNE VESTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.03.2022

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Štajdohar skrhana bolom zbog gubitka najboljeg prijatelja!

TUGA U DOMU ANE ŠTAJDOHAR: IZNENADA je PREMINUO, pevačica NEUTEŠNA objavila TRAGIČNE VESTI! (FOTO)

Foto: instagram.com/ana.stajdohar

Ana Štajdohar i Nikola Demonja ceo svoj život posevetili su muzici, zato je juče za njih izuzetno težak i tužan dan. Bend Ane Štajdohar ostao je bez jednog člana, kućnog prijatelja, sjajnog gitariste Nebojše Nedeljkovića Ćele koji je nažalost preminuo. 

"E moj Ćelice… Počivaj u miru. Vidimo se jednog dana sigurno - napisala je u opisu zajedničke fotografije neutešna pevačica.

 

"Ne znam šta da kažem…Godinama smo govorili da si ti bensedin svakome od nas, u svakoj situaciji. Voleli smo te zbog mnogo toga, i voleli smo te mnogo, Nebojša. Žao mi je što prema sebi nisi bio bolji, za mene si učinio više nego dovoljno, i ja dobro znam ko si ti bio, i takvog ću te zauvek i pamtiti. Kao na ovoj slici, u ovom jednom trenutku u večnosti u kom si bio naš Ćela.

 


Baš nam nedostaješ, već…

U miru mi počivaj, moj Ćelo", slomljen od bola napisao je Nikola Demonja. 

 

Podsetimo, pored toga što je je Ćela bio član njihovog benda dugi niz godina, bio im je kao član porodice, izgubili su najboljeg prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading