POTRESNE reči kuma KSENIJE PAJČIN kidaju dušu: Od kad je preminula, SAM SAM, NEMAM PRIJATELJE, samo što još NE VRIŠTIM na sav glas! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bane Dević i dalje ne može da se pomiri sa velikim gubitkom prijateljice Ksenije Pajčin!

POTRESNE reči kuma KSENIJE PAJČIN kidaju dušu: Od kad je preminula, SAM SAM, NEMAM PRIJATELJE, samo što još NE VRIŠTIM na sav glas! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Porodica i prijatelji pevačice Ksenije Pajčin i dalje su neutešni zbog njenog ubistva, koje se desilo na današnji dan, pre tačno dvanaest godina. Nju je tog kobnog 16. marta uz njenom stanu ubio njen dečko Filip Kapisoda, koji je potom presudio sebi.

Ksenijin kum Bane Dević ne krije koliko mu Ksenija nedostaje.

Facebook printscreen

Bane Dević i Ksenija Pajčin

 

- Ja te godine ne računam, nema razlike između prve godine i dvanaeste. Nemam mnogo opcija, sem da prihvatim da je to tako. Mnogo mi nedostaje od kad se sve to desilo. Nemam socijalni život od tada, gubitak mi je nenadoknadiv. Imala je srce kao kuća. Nedostaje mi njena lepota, užasno mi je mnogo pomogla u životu - navodi on o Kseniji Pajčin.

- Bila mi je podrška i podmetnula je mnogo puta leđa za mene. Moja tuga je moja stvar. Ne vrištim na sav glas. Bili smo kao nokat i meso. Promenila mi je tok života i večno sam joj zahvalan za sve. Vreme uzima sve sem uspomena - dodao je Bane, piše Pink.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading