JAVNA PRELJUBA NA ESTRADI, poznati pevač OBELODANIO SVE: Sa MLADOM devojkom mi krv UZAVRI, PRIZNANJE koje je ODJEKNULO KAO BOMBA!

Autor:

Zabava

21.03.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile Kitić je svojevremeno priznao da ga preljube podmlađuju i da mu nije prvi put prevari suprugu Martu!

JAVNA PRELJUBA NA ESTRADI, poznati pevač OBELODANIO SVE: Sa MLADOM devojkom mi krv UZAVRI, PRIZNANJE koje je ODJEKNULO KAO BOMBA!

Foto: printscreen/youtube.com

Mile Kitić je priznao da vara suprugu Martu Savić, i to sa znatno mlađim devojkama. Folker je istakao da nema ničeg lošeg u preljubi, jer ga sve te afere podmlađuju.

- Čim promenim mladu devojku, odmah mi se krv osveži. Duhom sam mlad, a onda sva ta mladost oko mene čini da se tako i osećam. Meni ne treba da redovno menjam krv da bih se održavao mladim, kao neke svetske zvezde - izjavio je pevač svojevremeno za bosanski "Ekspres".

Republika

Foto: instagram.com

Marta Savić

 

Kitić je tada istakao da je njegova supruga upućena u sve, ali da ga nikada ne proziva za ljubavnice:

- Nikada mi nije postavljala pitanja u vezi s tim. Pa nije luda da me to pita, a u suštini zna sve. Pametna je ona žena, sve kapira. Marta zna da je u pravom smislu ona jedina za mene, a sve ostalo je samo deo posla.

S druge strane, Mile je ubeđen ga njega Marta ne vara.

- Koliko ja znam, Marta nema ljubavnika, ali ako šara, neka to radi pametno. Meni to nije ništa strašno sve dok ja za to ne saznam - komično priča Kitić, te se izgleda šali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Saja

21.03.2022 13:07

A ko Marti menja krv i podmlađuje je?