ČETIRI TRAGEDIJE zavile u CRNO Nigorov život: SMRT majke i oca ga je UNIŠTILA, a ove reči KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.03.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna životna priča Igora Lazića poznatijeg kao Niggora.

ČETIRI TRAGEDIJE zavile u CRNO Nigorov život: SMRT majke i oca ga je UNIŠTILA, a ove reči KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Igor Lazić Niggor

Darovitog repera Igora Lazića Niggora život nije nimalo mazio, ali je ovaj entuzijastični čovek uspeo je da se izbori sa izazovnim životnim momentima, a trenutno se nalazi u Dominikanskoj Republici u rijaliti programu „Survivor“, gde brani crvene boje plemena „Mao“. Žustro se bori u svim igrama, neretko dolazi u rasprave sa ekipama, ali je u novim igrama dokazao da nije najslabija karika, već surovi igrač, a na energiji mu zavide i mnogo mlađi saborci.

Iako publika Nigora pred ekranima pamti s osmehom na licu, punog pozitive i vedrine, njegov život obeležile su tragedije o kojima veoma retko govori, jer ga veoma bole, a kada o tome govori, suze ne može da zadrži.

Sa prvim stravičnim gubitkom Igor  se suočio 1996. godine kada je od posledica leukemije preminuo njegov blizak prijatelj Duško Nikolić, koji je bio i član čuvenih  „Montenigersa“, a nekoliko meseci pre nemile situacije proslavljali su veliku uspeh prvog albuma.

Od besa sam polomio ceo stan, potpuno sam skrhan bio – istakao je reper tokom emisije „Na večeri kod“.

 

 

Montenigersi su mesecima patili za prijateljem, ali su uspeli da malim koracima da krenu dalje, a onda je usledila još jedna tragedija, kada su saznali da je poginuo dragi kolega Nebojša Nebo Saveljić.

Ova vest ga potpuno poremetila, te godinama nije imao snage da prihvati realnost. Nakon Nebojšine pogibije snimio  je čuvenu pesmu „Ne brže od života“, koju mu je posvetio, a ima duboko značenje.

 

 

Lazić je isticao i da se godinama borio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, a kada je uspeo da ih pobedi stigla je vest da je preminula njegova bratanica. Naslednica rođenog brata Gorana  –  Teodora preminula je u novembru 2008. godine u snu, iznenada, bez ikakve dijagnoze. Godinu i po dana pre ove tragedije Nigorov otac  Stojan nastradao je u saobraćajnoj nesreći u Kotoru.

Dugo sam se i sa tim borio. I bratanicu sam izgubio, moj brat je izgubio ćerku od 13 godina. Pre toga u saobraćaju sam ostao i bez oca. Nedavno sam i majku izgubio, posle duge bolesti. Mogao bi film da se napiše.Smrt oca me je dokrajčila, svaki pomisao na njega me rasplače. I, inače sam emotivac i lako zaplačem kada mi je teško, a posebno nakon svega što mi se izdešavalo. Možda je tako i bolje, jer sam ranije sve trpeo u sebi i ćutao. Shvatio sam da s tim moram da nastavim da živim, jer nemam izbora. Ali, posle svega čovek ne može da ostane isti, ožiljci su zauvek neizbrisivi. Često razmišljam o tome kako moji najbliži nestaju, a ja nisam ništa loše uradio. Zlotvori žive, a divne osobe su otišle na nebo. Verujem da viša sila postoji i pitam se da li je ovo pakao, a tamo gde oni idu možda raj – ispričao je Lazić tokom spomenute emisije.

 

 

Istinska ljubav koju je doživeo sa suprugom Suzanom mu je vratila u veru u bolje sutra, ali je ipak nedavno doživeo još jednu tragediju, kada mu je preminula majka Olga.

Brat i ja smo uradili sve što smo mogli za nju i mirni smo u duši. Uvek čovek pomisli da li je nešto propustio, da li je mogao da bude više vremena s roditeljima, da više razgovara s njima. To ga uvek kopka. Goran živi u Budvi i svaki dan je odlazio da je poseti, jer joj je trebala pomoć, mada to nije želela da prizna pošto je, uprkos godinama, bila pokretna i mogla sama koliko-toliko da brine o sebi. Angažovali smo i dve žene da joj pomažu. Ja sam je takođe često posećivao. Nekada sam provodio i po šest meseci godišnje u Kotoru. Bila je puna energije, volela je da bude aktivna, da ide na pijacu, kuva. U poslednje vreme, zbog njenih godina, primetio sam da se gasi i da taj njen duh više nije tu. Pripremala se. Mislim da je znala da je došao trenutak da ode. U duhovnosti nalazim mir. Molitva i vera su velika pomoć čoveku u trenucima kada mu se dešavaju lomovi u životu, pogotovo gubitak bližnjih. Svestan sam da ništa više neće biti kao pre i da život mora da ide kao reka svojim tokom, ali i spokojan jer je ona našla konačno svoj mir. Ovo je prvi Božić da nećemo biti fizički zajedno, ali znam u dubini duše da je ona tu i da nas sve čuva – istakao je pevač nakon smrti voljene majke  za „Gloriju“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading