Sanja Marinković IMALA ŠEĆER: Voditeljka prepričala razgovor sa doktorom, evo kako se izborila sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM

Autor:

Zabava

20.03.2022

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković detaljno opisala svoj zdravstveni problem.

Sanja Marinković IMALA ŠEĆER: Voditeljka prepričala razgovor sa doktorom, evo kako se izborila sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM

Foto: ATA Images

Voditeljka Sanja Marinković gostovala je u emisiji "Ako progovorim" kod pevačice Goce Tržan.

Sanja je otkrila da je prvi put u životu popila kafu dok je bila trudna jer je njen tadašnji dečko voleo da pije kafu svako jutro i da je tada imala povišen šećer.

Foto: ATA Images

Sanja Marinković, TV lice

- Doktor mi je rekao da kafa ne remeti ništa dok ste trudni, a moj bivši muž, tada dečko, izuzetno je voleo da pije kafu i navukao me je na to, čak i na neke druge namirnice - rekla je Sanja, pa otkrila kako joj je prošla trudnoća.

- Šetala sam svako veče, nisam imala mučnine, nisam povraćala, ali sam od početka imala tvrđi stomak - dodala je Marinkovićeva.

Foto: ATA Images

Sanja Marinković

Što kažu babe: “Ako pojedeš tepsiju pite ne jede beba, jedeš ti“. Iako sam radila, ja bih sela u stolicu i dizala tegove. Provela sam tri meseca u Ženevi i tamo sam mnogo šetala pored jezera. Na carski rez sam otišla sa 10 kilograma više okruglo, a beba mi je imala skoro četiri kilograma – otkrila je voditeljka, koja je istakla da je i pored vođenja zdravog života imala povišen šećer tokom trudnoće.

– Imala sam mnogo povišen šećer dok sam bila trudna, ali doktor mi je rekao to je trudnički šećer koji se pojavi samo tokom trudnoće i da se ne brinem, snizio se ubrzo nakon što sam se porodila – rekla je Sanja Marinković u pomenutoj emisiji na K1 televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading