Sprema se novi RAT: Izbačena Zvezda Granda osula PALJBU po produkciji, niko neće ostati IMUN na njene reči!

Autor:

Zabava

20.03.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Vodeničar je "potkačila" muzičko takmičenje "Zvezde Granda"

Sprema se novi RAT: Izbačena Zvezda Granda osula PALJBU po produkciji, niko neće ostati IMUN na njene reči!

Foto: printscreen/instagram.com

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" je zaslužno za mnoge karijere poznatih pevala, međutim, dešava se da se nađe i neko ko nije zadovoljan ovom produkcijom.

Takva je upravo bivša takmičarka Nataša Vodeničar koja je ispala, a nakon toga je rešila da na svom Instagram profilu objasni šta se tačno desilo.

- Ishod ,,Zvezde Granda”. Eto po ko zna koji put ispala u baražu, ali potpuno dostojanstveno na čvrstim nogama i ne znam šta bih rekla. Iskreno mislim da neke stvari zaista nisu fer, ali nije na meni da sudim, bilo čemu i bilo kome... Svako ima neki svoj put u životu, moj je takav, kakav je, izuzetno pretežak i često nepravedan na mnogim poljima, ali iz svakog iskustva učim mnogo i zaista postajem snažnija i mudrija da svaku životnu situaciju pretvorim uvek u pozitivan pogled na sve - kaže pevačica i dodaje:

- Snimiću uskoro video osvrt za svoj youtube kanal na sve do sada što sam prošla i prokomentarisaću ovaj moj nastup i komentare, koje su mi uputili... Hvala svima na svemu i hvala mojoj mentorki. Hvala Grandu na ukazanoj ponovnoj prilici…  Hvala i dragom Bogu na svim mojim životnim iskustvima, koja me obogaćuju kao dušu u ovoj materijalnoj fizičkoj ravni… Znam da Bog radi samo ono što je za mene najbolje i znam da je sve što mi se dešava za moje najveće dobro, postoji mnogo dublja poruka kroz svako iskustvo, kroz koje sam prošla, pa i kroz ovo… I neka za sve kao i do sada bude Božija volja kako ću i kuda ću dalje na mojoj životnoj stazi… Jedno je sigurno da Bog najvise želi ljubav i mir među svima na planeti i zato neka ostane poruka u to ime, moje omiljene pesme od kada sam postala svesna svog postojanja "Hajde da se volimo" - napisala je Nataša, prenosi Alo.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading