Tanja Savić RAZVEZALA JEZIK, evo da li se zaista videla sa DRAŠKOM: Pevačica danas slavi rođendan, OVAKVE ŽELJE joj je poželeo Stanivuković

Autor:

Zabava

20.03.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić danas slavi rođendan, a evo šta joj je poželeo Draško Stanivuković.

Tanja Savić RAZVEZALA JEZIK, evo da li se zaista videla sa DRAŠKOM: Pevačica danas slavi rođendan, OVAKVE ŽELJE joj je poželeo Stanivuković

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Pevačica Tanja Savić trenutno slavi rođendan na Kopaoniku, gde je oduvala svećice, pa je progovorila o svim aktuelnostima iz svog života.

Foto: instagram.com

Tanja Savić, pevačica

- Poželela sam sebi da budem zdrava, jer sada živimo u neizvesnosti. Nije mi bilo u planu, ja i moj menadžer imamo takav dogovor da nemamo dogovor, rekla sam da mi je rođendan 20. marta i volela bih da ništa ne radim tog dana - počinje pevačica.

Otkrila je i kako su joj sinovi čestitali ovaj divan dan.

- Stvarno je bilo lepo, ja sam tu uvek za svoju publiku. Što se tiče moje dece, oni su mi poslali video-poruku koja je bila toliko slatka. Oni su kod mog brata i pevali su mi ''Danas nam je divan dan'', oduševila sam se i poslala im nazad svoj video snimak - otkriva Tanja.

Foto: facebook.com/Mile Jović

Draško Stanivuković i Tanja Savić

Ovom prilikom otkrila je i da li joj je Draško Stanivuković čestitao rođendan, s obzirom da se mnogo spekuliše o njihovoj romansi.

- Čestitao mi je rođendan, nismo se videli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na belom konju, ali obično dođe konj samo - rekla je  Savićeva u emisiji "Premijera Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading