Lukas ponovo OPLEO po Konstrakti, kojoj je 12 poena na Beoviziji dala NAJBOLJA DRUGARICA: Aca izneo nove DETALJE, ovo NISTE ZNALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas nastavlja sa optužbama koje se tiču navodnog nameštanja takmičenja "Pesma za Evroviziju 2022".

Lukas ponovo OPLEO po Konstrakti, kojoj je 12 poena na Beoviziji dala NAJBOLJA DRUGARICA: Aca izneo nove DETALJE, ovo NISTE ZNALI! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC, ATA Imges

Aca Lukas nastavlja da iznosi optužbe na račun RTS i članova žirija u vezi izbora pesme za Evroviziju. Pevač je jednom pomenuo kako je Una Senić, koja je bila u komisiji tokom finala takmičenja, u prijateljskim odnosima sa pobednicom, Konstraktom.

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas je izneo optužbe

 Lukas je sada postavio i zajedničku fotografiju dve drugarice, Konstrakte i Une Senić.

- Od najbolje drugarice 12 poena! Koje je formirao žiri i bavio se nameštanjem i krađom SMS poruka koje treba da idu u humanitarne svrhe. Odgovor će pronaći Tužilaštvo za organizovani kriminal – napisao je Lukas na svom Instagram profilu uz fotografiju pobednice Konstrakte i članice žirija Une Senić, njene dobre drugarice.

Foto: Printscreen Instagram

Aca Lukas opleo po Konstrakti i Uni Senić

Podsetimo, juče je Aca Lukas podneo krivičnu prijavu protiv Dragana Bujoševića, Olivere Kovačević, ali i svih članova žirija koji su učestvovali u ovogodišnjem izboru pesme za Evroviziju. U pitanju su Una Senić, Neda Ukraden, Željko VasićTijana Milošević i Vladimir Nikolov koji, kako navodi Lukas, nisu glasali za njega iz "ličnih razloga i navodnog animoziteta koju imaju Dragan Bujošević i Olivera Kovačević protiv Ace Lukasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading