Cecin REKORD oborila za jednu noć! Anastasija nadmašila majku, pa se obratila JAVNOSTI, a onda se oglasila i ONA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.03.2022

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović oborila je rekord svoje majke Cece i to na prvom nastupu.

Cecin REKORD oborila za jednu noć! Anastasija nadmašila majku, pa se obratila JAVNOSTI, a onda se oglasila i ONA! (VIDEO)

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Anastasija Ražnatović nedavno je održala svoj prvi nastup u Parizu, a klub u kom je nastupala je goreo. Publika je celu noć pevala sa njom u glas, a ona je atmosferu dovela do usijanja.

Republika

Foto: Promo

Anastasija Ražnatović održala svoj prvi nastup

Ono što je naročito interesantno jeste činjenica da je Anastasija oborila rekord kluba koji je ni manje ni više držala njena majka, te se tim povodom oglasila i na društvenoj mreži Instagram.

- Ćao dragi moji! Eto i mene da se oglasim nakon što su se malo slegli utisci. Želim pre svega svima da se zahvalim koji su bili, i na ovom predivnom iskustvu i za mene fenomenalnoj večeri prepunoj pozitivne energije! Goreli smo! Jako mi je drago da vam kažem da smo oborili rekord kluba koji je do skoro držala ni manje ni više nego Ceca Ražnatović! Kao što sam rekla i na nastupu “Hajde da ostanemo u krugu porodice”! Sve u svemu, nastavljamo dalje još jače i bolje!  Hvala svim mojim saradnicima i prijateljima koji su doprineli da sve izgleda SAVRŠENO! Bez vas to ne bi bilo isto.

 

 

Ispod ove Anastasijine objave njena majka, Svetlana Ceca Ražnatović prokomentarisala je da je preponosna na nju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Inna

14.03.2022 23:33

Ne lupajte.Jesam Cecin fan ali ovo sto je Anastasija pokusala je promasaj veka.Razumem prvi nastup,trema...ali devojka nema veze sa scenom

Mima

15.03.2022 14:34

Cerka je kao drvena Marija..nema energiju..Pevanje ok