IMUĆNI BIZNISMEN BACIO PIK NA IMOVINU DRAGANE MIRKOVIĆ? Nameračio se da pevačicu ostavi bez BASNOSLOVNOG bogatstva, detalji koji su šokirali javnost!

Autor:

Zabava

14.03.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Spekulisalo se svojevremeno da se bogati biznismen nameračio da otkupi pevaćicinu televiziju koja joj donosi basnoslovne prihode!

IMUĆNI BIZNISMEN BACIO PIK NA IMOVINU DRAGANE MIRKOVIĆ? Nameračio se da pevačicu ostavi bez BASNOSLOVNOG bogatstva, detalji koji su šokirali javnost!

Foto: youtube.com/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Jedan bogati gastarbajter koji radi u Nemačkoj, inače poreklom Vlah, svojevremeno je planirao da ponudi Dragani Mirković i Toniju milione kako bi kupio njihovu DM TV. I mada su mu mnogi rekli da DM nije na prodaju, te da nije prvi koji se nameračio na istu, on nije odustajao, saznaje Scandal.

Naime, on je bio svestan koliko je DM TV gledana i koliko prihoda donosi jer je pre svega uticajna u inostranstvu, ali i ovde i jasno mu je koliko je to dobra investicija. A kako su tada rekli izvori, čak i ako Toni i Dragana neće da prodaju, on će, kako je naveo tada, naći način da ih ubedi.

– Taj gastarbajter nije još ni kontaktirao Tonija, a ni Draganu, ali je uvrteo sebi u glavu da kupi DM pa makar mu to bilo poslednje – rekao je izvor Scandala svojevremeno i dodao:

– Džaba mu svi govore da su i Dragana i Toni emotivno vezani za tu televiziju i da je ne bi prodali ni za kakve pare. Uostalom, on nije prvi koji ima te namere, ali Toni je mudar čovek i veoma cenjen u svetu biznisa, kao i Dragana. Dobro znaju šta rade i kako posluju, tako da, kad bi im se taj čovek i javio, to za njih ne bi bilo ništa novo, lako bi ga otkačili. A to što taj priča neke bajke kako on ima način i kako može da ih natera na poslovanje, to jest prodaju, to su gluposti i priče za malu decu. Pa nije Toni od juče, kako nekome čuje glas, zna s kim ima posla – zaključio je izvor za Scandal tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading